iOS 16: Apple är redan under användarnas vrede för att inte stödja iPhone 7

iphone 7 plus

Några dagar efter formaliseringen av iOS 16 är Apple målet för många trogna, som inte tvekar att uttrycka sitt missnöje.

I fråga ? iPhone 7-generationen, som inte kommer att stödjas.

iOS 16 vänder ryggen åt iPhone 7

För några dagar sedan formaliserade Apple det helt nya iOS 16, den nya generationens mobiloperativsystem som kommer att lanseras i slutet av året. Ett operativsystem som kommer att animera den nya iPhone 14 så klart, men som även kan installeras på många redan tillgängliga iPhones. Som varje år var Apple tvungen att välja ” offra » vissa modeller är detta särskilt fallet för iPhone 7-generationen.

Faktum är att om det förväntades att den nya iOS 16 kommer att överge iPhone 6S-generationen, har många användare märkt att deras iPhone 7 / iPhone 7 Plus inte kommer att vara kompatibel med den kommande uppdateringen, och måste därför hålla sig till iOS 15. A svårt beslut att förstå för vissa, iPhone 7 drivs av ett A10 Fusion-chip, som vissa generationer av iPad… men ändå väl understödd av iPad OS 16. Som en påminnelse lanserades iPhone 7-generationen i september 2016, för nästan sex år sedan .

Kom ihåg i förbigående att vissa funktioner som är specifika för iOS 16 endast kommer att vara tillgängliga på iPhones som drivs av ett A12 Bionic-chip (och högre modeller). Således, om det kommer att vara möjligt att installera iOS 16 på en iPhone 8 eller en iPhone X, kommer den senare inte att tillåta åtkomst till alla funktioner som erbjuds av det nya operativsystemet.

Om samma ämne:
Med iOS 16 kommer FaceID att fungera när din iPhone är i liggande läge

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button