iOS 16: Alltid på displayen skulle reserveras för iPhone 14 Pro

wwdc 2022 iOS sammanfattning

WWDC 2022 var en möjlighet för Apple att göra många tillkännagivanden. Och även om den framtida versionen av iOS passade på att avslöja sig själv, verkar det som att Apple-märket ännu inte har avslöjat alla sina hemligheter för oss.

Enligt uppgifter från Mark Gurman, av media Bloombergbör skärmen “Alltid på” initialt ha tagit sina första steg på iPhone 13 Pro.

Alltid på-skärmen reserverad för iPhone 14 Pro?

Sedan några timmar tillbaka har utvecklare kunnat prova den nya versionen av Apples mobiloperativsystem. Om Cupertino-företaget ännu inte officiellt har nämnt närvaron av ett “Always On”-läge i sina framtida iPhones, kommer webbplatsen 9to5Mac upptäckte dock olika referenser till denna teknik i koden för iOS 16, vilket tyder på att dess ankomst nu bara skulle vara en tidsfråga.

Media kunde notera närvaron av tre nya ramar relaterat till bakgrundsbelysningen på Apple-smarttelefonen. Detta skulle då garantera en permanent visning av skärmen på iOS 16, samtidigt som det säkerställer en relativt låg strömförbrukning. Å andra sidan tyder allt på att den här skärmen skulle vara reserverad för iPhone 14 Pro och Pro Max-modellerna, som då skulle dra nytta av skärmar med varierande uppdateringshastigheter, som kan gå från en frekvens på 1 Hz till 120 Hz. ‘iPhone 13 Pro, å andra sidan, kunde inte gå under 10 Hz.

Denna information skulle dessutom överensstämma med kommentarerna från journalisten Bloomberg, förra veckan, vars många uttalanden blev sanna under tillkännagivanden som gjordes under WWDC. Från och med nu är det bara att vänta tålmodigt medan vi väntar på ett officiellt tal från Apple.

Om samma ämne:
iOS 16: kommer din iPhone att vara kompatibel med Apples framtida uppdatering?

Källa: BGR

Relaterade Artiklar

Back to top button