iOS 15 kommer att finnas tillgänglig nästa måndag på iPhones upp till 6S

iOS 15

Du kan låten. Så snart en ny iPhone tillkännages är Apple snabba med att distribuera den nya versionen av iOS på sina gamla enheter. I år är iOS 15 i rampljuset. Och den kommer att finnas tillgänglig för nedladdning från och med måndagen den 20 september.

En stor uppdatering av det mobila operativsystemet, som kommer att kunna installeras på samma iPhones som iOS 14 förra året. iPhone 6S och senare är därför berörda, vilket utökar mjukvarustödet för den första staden till sex år. En skiva.

Läs också:
Apple lanserar iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max och iPhone 13 mini: här är vad du ska komma ihåg

iOS 15 ger mer än 275 nya funktioner

Vi kommer inte att upprepa talet för er. Vi har redan pratat mycket om iOS 15 i våra kolumner under de senaste månaderna. För att sammanfatta, men här är vad du kan förvänta dig genom att installera iOS 15 på din iPhone.

Den viktigaste nya funktionen i iOS 15 är utan tvekan läget “Koncentration”. Tack vare det är det möjligt att definiera flera profiler (arbete, ledig tid, tågresa, etc.) som kommer att filtrera de applikationer som kan nås och de aviseringar som vi får. Som namnet antyder låter den här funktionen dig inte skingra och fokusera på din nuvarande uppgift.

Notiser får också en makeover. Mindre invasiva, de kommer nu att grupperas i en slags pressrecension som kommer att kunna klassificera dem i viktordning tack vare din interaktion med dem.

Blandat ihop kommer vi också att nämna möjligheten att skicka en länk för att gå med i en FaceTime från en webbläsare (och därför, de facto, från en Android-smarttelefon eller en Windows-dator); SharePlay, som låter flera personer se serier eller filmer på distans; en helt ny Safari eller funktioner relaterade till iCloud+ (engångsmail, privat relä).

Kontroversiellt, funktionaliteten för automatisk skanning av foton lagrade i iPhone för att korsa detta innehåll med registret över foton av barnpornografi har förvisats till senare.

Källa: Apple

Relaterade Artiklar

Back to top button