IObit Uninstaller 10 Pro gratis för Computer World-läsare

IObit Uninstaller avinstallerar grundligt och snabbt program utan att lämna några rester på disken, hanterar envisa applikationer som inte kan tas bort på vanligt sätt, applikationer inbyggda i Windows, såväl som oönskade program som installeras tyst med andra du behöver. Det gör det enkelt att ta bort oönskade barer, tillägg och plugin-program för Chrome, Firefox, Edge och Internet Explorer. Det låter dig avinstallera flera program samtidigt.

IObit Uninstaller har också en ny installationsövervakningsfunktion, tack vare vilken den kan rengöra skivan från programrester ännu mer noggrant. Den visar användbar information om de applikationer som tar mest utrymme och de som vi inte har använt på länge. Ansökningar tas bort i två steg. Först utförs en standardavinstallation följt av en djupgående skanning för att leta efter ytterligare poster och nycklar i systemregistret. Alla dessa objekt tas helt bort från disken.

För att säkerställa en säker avinstallation skapas en återställningspunkt som låter dig ångra ändringarna vid eventuella problem. När ett försök att bli av med ett program misslyckas, använd funktionen för tvingad avinstallation.

Uppsättningen av ytterligare verktyg tillåter bland annat att ta bort ogiltiga genvägar på skrivbordet och i Start-menyn, rensa cacheminnet, skapa en historik över avinstallerade program och radera data oåterkalleligt. En intressant nyhet är funktionen som låter dig enkelt installera och avinstallera Android-applikationer i Windows 11.

Majnumret av Computer Świat

Och i den bl.a den senaste och förmodligen den sista Rescue CD-skivan (du måste ha den här utgåvan!), samt ett bra test av processorer och ett test av molnplattformar för spelare.

Computer Świat 6/2022 finns på kiosker och på ksplus.pl (e-utgåva) och Literia.pl (pappersutgåva).

De viktigaste funktionerna i programmet

Ett väldesignat gränssnitt gör det enkelt att hitta onödiga applikationer på nolltid. Välj bara dem och du kan ta bort dem helt från systemet med ett musklick.

1. Efter att ha startat avinstallationsprogrammet, gå till menyraden till vänster i fönstret och välj ett av programmets driftlägen, t.ex. Program och Alla program.

Namnen på de applikationer som är installerade på systemet kommer att visas i listan bredvid. Vi markerar de vi vill bli av med och klickar på Avinstallera.

2. Ett fönster med information om de borttagna programmen visas. Om du vill att en systemåterställningspunkt ska skapas innan du avinstallerar dem, markera Skapa en återställningspunkt… För att noggrant rengöra systemet från alla filer, markerar vi också rutan Ta bort automatiskt… Klicka på knappen Avinstallera.

3. På samma sätt kan vi avinstallera systemapplikationer – läget används för detta Systemapplikationer… Och med hjälp av läget Tillägg… vi kommer att bli av med onödiga tillägg till webbläsare.

Bra att veta: Sista knappen – Action Center – ger tillgång till gratisversioner av IObit-program.

4. Avinstallationsprogrammet låter dig också utföra en grundlig rengöring av operativsystemet. Läget används för detta Hälsa…, tack vare vilket vi kommer att bli av med bland annat föråldrad programvara, rester av tidigare avinstallerade applikationer eller onödiga installationsfiler som finns kvar på diskarna. När du har valt läge klickar du på knappen Skanna nu,

och när datorresurserna har analyserats, klicka på Fixa allt.

Bra att veta: Om borttagning av en av applikationerna eller uppdateringarna orsakar systemfel kan dessa ändringar ångras. För att göra detta rullar vi ner menyn (tre horisontella linjer) och väljer Systemåterställning.

I det öppnade fönstret väljer du en av de sparade kontrollpunkterna och klickar på Återställ.

Två lägen för systemövervakning

Uninstaller Pro-programmet låter dig, förutom att ta bort tidigare installerade applikationer, även övervaka nya installationer. Applikationen som styrs på detta sätt kan sedan tas bort ännu mer noggrant.

1. Det finns två övervakningslägen att välja mellan: automatisk och manuell. Den första är inaktiv som standard. För att aktivera den, välj från menyn till vänster Installationsmonitoroch klicka sedan på reglaget i fältet Automatisk monitor. Från och med nu kommer varje ny installation att styras av avinstallationsprogrammet.

2. Dessutom finns ett alternativt manuellt läge tillgängligt. För att använda den, klicka på fältet och välj installationsfilen i standarddialogrutan. Ett annat sätt är med dra-och-släpp-metoden. I det här fallet bör du fånga ikonen för den valda installationsfilen, dra den och släpp den på fältet Handhållen monitor. Detta kommer att starta den övervakade installationsprocessen.

Verktygslåda

Genom att klicka på ikonen i det övre högra hörnet av fönstret får du tillgång till följande verktyg:


 • Programuppdatering – uppdaterar installerade program automatiskt.

 • Snabb avinstallation – ta bort applikationer genom att dra och släppa.

 • Tvinga avinstallation – ta bort program som inte kan avinstalleras.

 • Ta bort envisa program – avinstallation av extremt problematiska applikationer som inte kan tas bort med andra metoder.

 • Pappers strimlare – oåterkallelig radering av filer från disk.

 • Avinstallera Windows Updates – ångra ändringar gjorda av systemuppdateringar.

Information


 • producent IObit

 • Internet www.iobit.com

 • systemet Windows 11/10/8/7 / Vista / XP

 • tunga putsa

 • begränsningar halvårslicens

 • registrering nödvändig

 • nyckel- måste aktiveras senast 2022-06-30

Hur man laddar ner fullständiga versioner och drar fördel av bonusar

Fullständiga versioner av programmen och tillgång till bonusar finns på KŚ +-webbplatsen (www.ksplus.pl). Låt oss se hur man gör detta.

1. Vi öppnar webbplatsen i webbläsaren på adressen www.ksplus.pl. Vi loggar in genom att klicka vidare Logga in (vi använder ett konto från Komputerswiat.pl). Om vi ​​inte har ett konto, klicka på Skapa ett kontoatt registrera.

2. Efter att ha loggat in på ksplus.pl köper vi e-utgåvan eller registrerar en unik kod tryckt på CD:n som bifogas tidningen. Klicka bara på Registrera koden och skriva om det.

3. Vi har redan tillgång till e-utgåvan – för att se dem, gå bara till fliken Min hylla och klicka på omslaget till den digitala versionen av tidningen.

4. För att använda de fullständiga versionerna och andra program som är kopplade till ett givet nummer av Komputer Świat, klicka på Programoch sedan på listan för namnet som är intressant för oss. Vi kommer att kunna läsa registreringsbeskrivningen (om den är mer komplicerad) och ladda ner programfilen.

5. För att använda bonusen, klicka på Bonusarpå namnet på bonusen och följ instruktionerna som visas. Mer information om en given bonus finns i tidningen.

Du kan hitta fler tester och guider i de senaste numren av Komputer Świat i Niezgoda:

Relaterade Artiklar

Back to top button