Intesa Sanpaolo och andra kommer också att anställa 6 100 akademiker till 2023

Intesa Sanpaolo banker Och andra institut efter de senaste händelserna har de valt att ge utlopp föröppen bankgenom att starta ett projekt med målet att växa nätverkets primära kunder Hur? Allt igenom nyanställningar förväntas under de kommande tre åren e mestadels syftar till akademiker. Här är alltså att antalet anställningar kommer att öka avsevärt.

Intesa Sanpaolo och banker: de nya och revolutionära anställningarna

Det verkar som Intesa Sanpaolo Och andra banker avser att anställa ett stort antal anställda: resp 3 500 för gruppen av t.ex 2 600 för (ett intag varannan utgångar). För att se hur du ansöker, gå bara till båda bankernas hemsida, i avsnittet “Karriär” och på så sätt hitta de krav som krävs och de uppgifter som ska utföras. Dessutom kan du även skicka in en egenansökan genom att bifoga ditt CV. För att ha “fördelen” är främst utexaminerade inom: Ekonomi (som når 50 % av platserna), humanistiska och juridiska fakulteterna (20%), men också i Matematik, teknik och naturvetenskap (så kallade ‘Stam’-discipliner).

De senare, särskilt under den senaste perioden, når en ganska hög andel (30% av nyanställda gillar). De kommer att bidra till att stärka nätverket av byråer, särskilt i Syd.De nya omvandlingsprocesser som initierats av bankerna (Intesa Sanpaolo och Unicredit) inom dem baserade på teknisk innovation bör inte underskattas.

Så vad kommer den digitala revolutionen att bestå av? Väldigt enkelt. Förändringen kommer att finnas i utvecklingen av aktiviteter annorlunda från traditionella (privatbanker, sparrådgivning) och ökningen av smart arbete som gör att du kan utföra ditt arbete direkt hemifrån.

Relaterade Artiklar

Back to top button