Intesa Sanpaolo: alla kunder som har ett aktivt konto är i fara

De är alla med fara de kunder som har aktiva a bankkonto med sedeln Intesa Sanpaolo. Risken är att de verkligen kan tappa bort alla besparingar. De fortsätter, ja ökar faktiskt nätfiskeattacker tillverkad av hacker experter som har som mål råna alla som faller offer för detta han nackdelar. På ytan framställer de sig själva som verkliga e-post av kreditinstitutet, men i verkligheten är det så perfekta kloner som pressar användaren till lösa a falskt problem. här är text som kan leda dig in misstag och få dig att förlora allt.

Intesa Sanpaolo: bluffen lurar och alla kan hitta sig själva med ett noll byteskonto

Att förlora allt på ett ögonblick är möjligt och lättare än du kanske tror. Det är vad som händer med så många kunder Intesa Sanpaolo som har en checkkonto online aktiv med banken.

Allt kommer från en trivial e-post som verkar ha skickats av banken själv. Detta ge sig på tar namnet på nätfiske eftersom det syftar till att övertyga användaren att lösa ett problem olyckligt genom några enkla åtgärder.

Faktum är att i brödtexten i e-postmeddelandet skjuts kunden till uppdatering din egen säkerhetsdata för att kunna säkra ditt sparande. Synd dock att länk angivna hänvisningar till a bedräglig sida som bara i form av grafik liknar den hos Intesa Sanpaolo. Anger i formatera din egen känslig data och den inloggningsuppgifterdet stackars offret matar alltså sina egna bankkonto till cyberkriminella. Den senare kommer omedelbart att utföra en överföra till deras fördel, avsedda för oåtkomliga konton, vilket lämnar det stackars offret utan ett öre.

I mejlets text nämns även Postpolisen

Tyvärr dessa hacker de har ingen gräns och allt som kan användas för att bygga upp förtroende och att bita i kroken offer utnyttjas till fullo. Ett exempel ärsenaste mejlet till nackdel för kunderna Intesa Sanpaolo som också nämner Polispost. Till din fördel rapporterar vi nedan Full text:

“”.

I nästa video-insåg av Intesa Sanpaolohittar du några användbara tips att du kommer att behöva undvika att falla i fällorna cyberkriminella. Dessutom har vademecum att försvara sig mot nätfiske gjorda av experterna på.

Relaterade Artiklar

Back to top button