Intesa Sanpaolo: akta dig för den förfalskade webbplatsen

De bedrägerier till nackdel för kunderna Intesa Sanpaolo. På senare tid måste särskild uppmärksamhet ägnas åt förfalskade webbplats, som ser identisk ut. Låt oss tillsammans se hur känna igen det och hur banken själv råder användare att inte falla offer för det.

Intesa Sanpaolo bryr sig om sina kunder, det har faktiskt skapat en webbsida tillägnad dessa bedrägerier. Förutom att rapportera användbara tipsmultimediainnehållet är mycket förklarande för att förstå hur det ser ut grafiskt och innehållsmässigt bedrägerier på nätet.

Akta dig för den förfalskade webbplatsen som ser ut som Intesa Sanpaolos

I föregående artikel pratade vi om några råd av Intesa Sanpaolo om hur känna igen en bedrägeri på nätet. I detta kommer vi dock att fokusera på hur känna igen a förfalskade webbplatsmycket lik originalet.

Tyvärr, jag cyberkriminella de specialiserar sig alltmer och utarbetar något sätt att komma in på deras fälla de stackars användarna. Målet är förstås inte bara att få tag i dem personlig informationmen att ha fri tillgång lagerblad pengar. Intesa Sanpaolo han vet det väl och av denna anledning har han skapat en sida webb dedikerad till underrätta sina kunder om möjliga och potentiella bedrägerier som kan påverka dem.

Den farligaste integrerar en SMS eller en e-post de länk som länkar till webbplatsen för Intesa Sanpaolo. Som du kan föreställa dig är det en förfalskade webbsida. Med andra ord, gjord på ett hantverksmässigt sätt som vid första anblicken verkar original.

Men den skillnader kan lätt kännas igen:

  1. jämfört med den officiella webbplatsen för Intesa Sanpaolo, presenterar den bluffenmärka och den symbolVet inte“;
  2. de dominoatt klicka i URL-avsnittet är felaktigt och kan visas skrivfel;
  3. alltid från URL:en är det tydligt att protokollet är föråldrat, vet inte. Till skillnad från “https: //” hittar användaren faktiskt orden “http://“;
  4. genom att klicka på symbolen “Ej säker” i form av ett hänglås högst upp i adressavsnittet information de kommer att vara Ofullständig. Saknas det är av certifikat.

intesa-sanpaolo-exempel-förfalskade webbplats

Intesa Sanpaolo han gjorde också en video- Mycket förklarande som varnar sina kunder för dessa farliga bedrägerier på nätet. Där är han.

Relaterade Artiklar

Back to top button