Internet Explorer på 64-bitars – Är det möjligt att surfa och fungerar det bra?

Som utlovat skulle jag vilja fortsätta vår artikelserie om 64-bitars surfning med Internet Explorer . Jag har använt det i ett par dagar och försökt hitta plugins och tillägg jag behöver och se om jag faktiskt kan byta från 32-bitarsversionen. Kan du surfa på nätet i 64-bitars utan att gå tillbaka till 32-bitars Internet Explorer ? ta reda på(Lär dig) från den här artikeln.

Main plugins erbjuder(Huvudpluginserbjudande) 64-bitarsstöd

Till skillnad från när den lanserades Windows 7, de huvudsakliga plugin-program som används på webben, erbjuder nu 64-bitarsversioner som fungerar med 64-bitarsversionen (Windows 7)Internet Explorer(Internet Explorer 64-bitars) .

För att få 64-bitars Adobe Flash Player öppna 64-bitarsversionen Internet Explorer och gå till nedladdningssidan för Adobe (nedladdningssidan för Adobe) . Innan(Tidigare) ladda ner och installera Adobe Flash Player avmarkera för att installera inbyggd Google Verktygsfält(Google Verktygsfält). Du kanske inte vill att den ska installeras.

Java har även en 64-bitarsversion. Du kan ladda ner den från sidan Java-nedladdningar för alla operativsystem.

En viktig aspekt att tänka på är att om du också vill använda 32-bitars webbläsare måste du installera både 32-bitars och 64-bitarspaket java.

Internet Explorer 64-bitars - Java

(Microsoft)plugin (Silverlight-plugin)Microsoft Silverlight är kanske inte lika populärt eller utbrett, men ibland behöver man det. Microsoft distribuerar den igenom Windows uppdatering(Windows uppdatering). Men om du vill ladda ner den från en webbläsare kan du hitta den här. Det ger också 64-bitars stöd Internet Explorer .

Internet Explorer 64-bitars - Silverlight

Majoritet Internet Explorer-tillägg fungerar(Internet Explorer-tillägg fungerar) på 64-bitarssystem.

Hur är det med tillägg? Vilken webbläsare som helst(Alla webbläsare) , oavsett hur bra den är, den är värdelös utan tillägg som utökar dess funktionalitet. Jag använde listan vi gjorde för ett tag sedan med 9 (Topp 9) den bästa obligatoriska(Måste) tillägg för(Tillägg) Internet Explorer 9(Internet Explorer 9). Jag installerade dem alla i min 64-bitarsversion Internet Explorer och de fungerade utan problem.

Jag tittade runt i tilläggsgalleriet från Microsoft en stund och märkte att de flesta tillägg fungerar även på 64-bitarsversioner. Det är åtminstone vad nyare gör som inte var byggda för äldre versioner. Internet Explorer .

Kan du verkligen se webb(Webb) -sidor på 64-bitars?

Efter användning Internet Explorer 9 64-bit i ett par dagar kan jag säga att det fungerar bra. Tack vare(på grund av) bra plugin-stöd(plugin-stöd) och köra tillägg, jag hade inga problem med att surfa på webben. Om du också märker små prestandaförbättringar i 64-bitars surfning, kanske du vill sluta använda 32-bitarsversionen. Internet Explorer och växla till 64-bitarsversionen. Personligen bifogade jag en etikett Internet Explorer (64-bitars)(Internet Explorer (64-bitars)) till ” Start”(Startmenyn) och såg aldrig tillbaka.

Internet Explorer 64-bitars

Jag är säker på att andra läsare har provat 64-bitarsversionen Internet Explorer . Om du har gjort detta, dela gärna din erfarenhet med andra. Jag tycker att det är dags att använda fler 64-bitars webbläsare.

Som utlovat skulle jag vilja fortsätta vår artikelserie om 64-bitars surfning med Internet Explorer. Jag har använt det i ett par dagar, försökt hitta plugins och tillägg jag behövde och utvärdera om jag faktiskt kan byta från 32-bitarsversionen. Kan du surfa på webben på 64-bitars utan att någonsin återgå till 32-bitarsversionen av Internet Explorer? Lär dig av den här artikeln.

Main Plugins erbjuder 64-bitars support

Till skillnad från när Windows 7 lanserades erbjuder de huvudsakliga plugins som används på webben nu 64-bitarsversioner som fungerar med Internet Explorer 64-bit.

För att få 64-bitars Adobe Flash Player, öppna 64-bitarsversionen av Internet Explorer och gå till nedladdningssidan för Adobe. Innan du laddar ner och installerar Adobe Flash Player, avmarkera rutan för att installera den medföljande . Du kanske inte vill ha den installerad.

Internet Explorer 64 bitar - Adobe Flash Player

Java har också en 64-bitarsversion tillgänglig. Du kan ladda ner den från sidan Java-nedladdningar för alla operativsystem.

En viktig aspekt att tänka på är att om du även vill använda 32-bitars webbläsare måste du installera både 32-bitars och 64-bitars Java-paket.

Internet Explorer 64-bitars - Java

Microsofts Silverlight-plugin kanske inte är så populär och utbredd men ibland behöver du den. Microsoft distribuerar den via Windows Update. Men om du vill ladda ner den från webbläsaren kan du hitta den här. Det ger även stöd för 64-bitarsversionen av Internet Explorer.

Internet Explorer 64 bitar - Silverlight

De flesta av Internet Explorer-tilläggen fungerar på 64-bitars

Hur är det med tillägg? Vilken webbläsare som helst, oavsett hur bra den är, den är inte värd mycket utan tillägg för att utöka dess funktionalitet. Jag använde listan som vi sammanställde för ett tag sedan med Top 9 Must Have Add-ons för Internet Explorer 9. Jag installerade dem alla på min 64-bitarsversion av Internet Explorer och de fungerade utan problem.

Jag bläddrade lite genom tilläggsgalleriet från Microsoft och jag märkte att de flesta tillägg fungerar på 64-bitars också. Åtminstone de nyare gör det, som inte skapades för gamla versioner av Internet Explorer.

Kan du faktiskt surfa på webben på 64-bitars?

Efter att ha använt Internet Explorer 9 64-bit i ett par dagar kan jag säga att det fungerar bra. På grund av det goda pluginstödet och de fungerande tilläggen hade jag inga problem när jag surfade på webben. Om du också tittar på de små prestandaförbättringarna i 64-bitars surfning, kanske du vill sluta använda 32-bitarsversionen av Internet Explorer och byta till 64-bitarsversionen. Personligen fäste jag genvägen till och såg mig aldrig tillbaka.

Internet Explorer 64bit

Jag är säker på att andra läsare har provat 64-bitarsversionen av Internet Explorer. Om du gjorde det, tveka inte att dela dina erfarenheter med andra. Jag tror att det är på tiden att vi använder fler 64-bitars webbläsare.

Relaterade Artiklar

Back to top button