Intel Laminar RH1: vi har riktiga (och vackra) bilder på den nya kylningen för Alder Lake-S

Intel Laminar RH1 © momomo_us

Intel Laminar RS1, RM1 och RH1 kylflänsar är kända men ingen bild värd namnet hade publicerats förrän dess.

Laminar RH1-modellen har äntligen rätt till riktiga bilder, som visar oss hur denna kylning ser ut när den väl är installerad på processorn.

En lagerkylare som kastar

Lagerkylare (som kommer med processorer) har inte alltid varit de snyggaste. Ofta för enkla, nästan alltid inte tillräckligt effektiva – många brukade byta dem direkt, eller åtminstone i början av årets varmaste period, för att undvika besvär.

Intel Laminar RH1 © @momomo_us

Intel Laminar RH1 © @momomo_us

Intel Laminar RH1 © @momomo_us

© @momomo_us

Trots ankomsten av dessa bilder vet vi inte mycket mer om kylprestanda hos Intel Laminar RH1 (levereras med en Core i9 av 12e generation), förutom att den helt kommer att vara gjord av metall. Utöver det kan vi därför se uppsättningen av lysdioder i drift, men det är för närvarande omöjligt att veta om det kommer att vara ett justerbart RGB-system eller om den enda färgen som erbjuds kommer att vara blå, inte heller kommer det att vara möjligt att avaktivera belysningen.

Om RH1 förblir den enda som visar sig “i drift” på bilder, gick Laminar RM1 också i händerna på en användare för några dagar sedan. Som en påminnelse, Intel-processorerna på 12e generation som dessa kylflänsar levereras med bör vara tillgänglig från 5 januari 2021.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button