Intel Arc A350M: ett första test avslöjar lägre prestanda än GTX 1650

Intel Arc Alchemist laptop © Intel

Föga överraskande kommer Arc A350M GPU att vara begränsad till grafikkort instegsnivå för ganska “enkla” videospel.

Även om vi förväntade oss en världsomspännande release, är Arc Alchemist för närvarande endast tillgänglig i Sydkorea, genom Samsungs Galaxy Book2 Pro. Det är svårt för oss att erbjuda dig ett test, men flera koreanska sajter ger oss några detaljer.

Biffigare än en GeForce MX450: puh!

I väntan på att kunna utföra våra egna mätningar vidarebefordrar vi därför slutsatserna från vissa kollegor såsom Jeoljit Research Institute som citeras av Videokortz.


Deras testare tog en bärbar dator från Samsung med en Core i5-1240P (12 kärnor / 16 trådar), stödd av 16 GB LPDDR5 RAM och förlitar sig på en 1080p 60 Hz AMOLED-skärm. Naturligtvis baserades grafiklösningen på Arc Alchemist, en A350M med 4 GB VRAM.

Bänk 3DMark Intel Arc A350M © Videokortz

Detta är början på Arc-området och uppenbarligen bör vi inte förvänta oss mirakel. GPU:n ligger framför GeForce MX450-kortet med en TDP på ​​25 W, men ligger kvar bakom en GTX 1650 med 50 W TDP.

3DMarksvårigheterna med Intels GPU är tydliga, men den kan köra spel så lätta som League of Legends (~100 fps) eller Övervakning (~70 fps). Å andra sidan, titlar som Forza Horizon 5 Var Call of Duty kalla kriget vägrar helt enkelt gå.

Källa: Videokortz

Relaterade Artiklar

Back to top button