Inte ett fan av nya Gmail? Så här återgår du till den gamla versionen

Gmail © © Google

Som många andra Internetanvändare har du nyligen dragit nytta av det nya gränssnittet gmail. Tänk om det här inte passar dig?

Få inte panik, det går att hitta din “gamla goda Gmail från förr”, och detta, med några få klick.

Gå tillbaka till det gamla Gmail, det är möjligt!

Det nya Gmail-gränssnittet har rullats ut i några veckor nu. Ett uppfräschat gränssnitt som syftar till att
underlätta navigering mellan de olika verktygen som erbjuds av Mountain View-företaget. Men många är de som inte följer denna förändring, och ångrar bittert att de gått med på att migrera till den här nya versionen. Få inte panik, det är fullt möjligt att gå tillbaka och hitta din gamla Gmail så mycket uppskattad.

gmail

Faktum är att Google fortfarande låter dig återgå till det gamla gränssnittet, och det i några få mycket enkla steg. För att göra detta behöver du bara:

  • Klicka på ikonen Inställningar i form av en mutter, uppe till höger;
  • välj alternativet “Återgå till originalaffischen” till höger på skärmen;
  • och det är allt ! Det är din återförening med det gamla gränssnittet.

Om du vill kan du också förklara för Google ditt beslut att återgå till den gamla versionen av Gmail, via popup-fönstret som visas på skärmen. Uppenbarligen, när du vill dra nytta av det nya Gmail-gränssnittet, allt du behöver göra är att upprepa samma procedur, den här gången genom att välja “Testa den nya Gmail-vyn”.

De bästa alternativen till Gmail på Android

Gmail-appen för Android, den obestridda ledaren inom e-post, dominerar marknaden tack vare dess intuitiva gränssnitt, många inställningar och utbud av kostnadsfria produktivitetsverktyg. Det sätt som Google glatt samlar in data från sina användare orsakar dock allvarlig oro bland vissa av dem. Andra uppskattar endast måttligt de ändringar som gjorts i de senaste uppdateringarna. Lyckligtvis erbjuder Google Play Butik en uppsjö av moderna och funktionella applikationer för personligt eller professionellt bruk. Ett fåtal är till och med specialiserade på att skydda data med end-to-end-kryptering. Så här är en sammanfattning av de bästa alternativen till Gmail på Android 2021.

Läs mer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button