Instrumentpanelen fungerar inte? 7 saker att prova

Doordash är en av de mest populära apparna på marknaden idag. Oavsett(Oavsett om du försöker undvika mänsklig kontakt på grund av pandemin eller om du bara inte känner för att gå ut och äta mat, appar som Dörrstreck (och GrubHub(och GrubHub) , instacart eller postkamrater) har blivit vanliga.

Ingen vill kämpa med att felsöka en matleveransapp, men ibland går även de bästa apparna sönder. Om du har problem med appen, prova följande steg för att åtgärda problemet.

Hur man vet om dörrpanelen inte fungerar(Hur man avgör om Doordash är nere)

Det är inte alltid lätt att säga om det inte fungerar Dörrstreck . Många användare rapporterar krascher som bara inträffar vid beställning eller om du är förare Dörrstreck , om problem som bara dyker upp när man försöker ta emot en leverans. I andra fall kan problem orsakas av ett fel Dörrstreck .

Om ansökan Dasher inte fungerar, det kan hindra dig från att logga in, eller så kan det ge dig felet “503 Service Temporarily Unavailable” eller “502 Invalid Gateway” när du loggar in. Du kan också kolla sociala medier eller sida Doordash Reddit . Reddit är en vanlig informationskälla och en plats där förare samlas för att utbyta tips och tricks om hur man kan försörja sig med appen.

Hur man åtgärdar Doordash-appen som inte fungerar(Hur man åtgärdar Doordash-appen som inte fungerar)

Om det inte fungerar för dig Doordash , prova något av följande.(Doordash)

Kontrollera om det finns fel(Kontrollera efter avbrott)

Om en Dörrstreck fungerar inte, det finns lite du kan göra annat än att vänta på att den ska slås på igen. Det enklaste sättet att kontrollera status Dörrstreck – använda sig av Neddetektor en tjänst som kontrollerar aktuell status för webbplatser och tjänster på Internet.

För att kontrollera kan du gå till Neddetektor och gå in DoorDash i sökfältet. Alternativt, bara hitta Dörrstreck och Neddetektor i Google för att gå direkt till servicesidan. Detta kommer att visa dig om andra människor har problem. Om en Dörrstreck fungerar inte, du behöver bara vänta tills problemen löst sig.

Kontrollera din internetanslutning(Kontrollera din internetanslutning)

De flesta lämnar sina iPhones eller Android anslutna till WiFi . Men om ditt heminternet är nere kan appen inte ansluta till internet. Om du inte kan ansluta till Internet, prova följande tre steg:

 • Se till att flygläge(Flygplansläge) är inte aktiverat.
 • Stäng av WiFi på din telefon och slå på den igen.
 • Inaktivera WiFi och använda mobildata.

Om du efter allt detta inte kan ansluta till Internet kan problemet ligga i din Internetanslutning. leverantör(ISP) . Testa att stänga av och starta routern igen och felsöka ditt hem Wi-Fi-nätverk(WiFi).

Se till att ditt kreditkort är giltigt(Se till att ditt kreditkort är giltigt)

Ett av kraven Dörrstreck är att ha ett giltigt kreditkort kopplat till ditt konto, åtminstone om du använder Dörrstreck för arbete . Om appen inte kan debitera dig för köpet kommer du inte att kunna fortsätta med din beställning. Om ditt befintliga kreditkort är spärrat på grund av ett säkerhetslås eller har löpt ut måste du ange ny betalningsinformation.

Om du inte använder Dörrstreck för arbete du har fyra alternativ:

 • Apple Pay
 • PayPal
 • Venmo
 • Kredit / Betalkort

Kan inte betala kontant vid leverans. Det här alternativet har tagits bort, även om många skulle vilja att det återkommer i framtiden.

Tvinga stängning av applikationen(Tvinga stängning av appen)

Om ansökan Dörrstreck fryser eller bara inte fungerar som den ska när du använder den, försök tvångsavsluta appen och starta om den. Detta fungerar på samma sätt som att använda alt + kontrollera + Radera på datorn för att stänga det misslyckade programmet.

Ansökan Dörrstreck bör fungera efter tvångsstängning av appen, beroende på problemet. Den här metoden löser inte de flesta anslutningsproblem, men den kan fixa långsamma nedladdningar eller appkrascher.

Använd doordash.com(Använd Doordash.com)

De flesta använder bara Doordash-appen utan att ens veta att det finns en webbversion. Men om din telefon inte fungerar eller appen inte laddas kan du använda doordash.com att lägga en beställning och beställa hemleverans.

Sajten fungerar precis som appen. Du kan lägga beställningar, spåra orderstatus och mer direkt från webbplatsen. Om du nyligen har flyttat eller är ute och reser och letar efter mat kan webbplatsen vara det bästa alternativet eftersom det ger ett enklare sätt att bläddra bland alternativen runt omkring dig.

Ta bort DoorDash(Avinstallera DoorDash)

Om allt annat misslyckas kan avinstallation av appen och ominstallation av den åtgärda problem som orsakas av installationsfel eller felaktig kod. Ta bort appen från din enhet och ladda ner den igen från iOS-butiker eller (Butiker)Google Play .

Ring support(Ring kundsupport)

Om du har provat någon annan metod från den här listan och fortfarande inte kan komma åt tjänsten, kontakta kundsupport dörrpanel. Teamet kan hjälpa dig att lösa potentiella problem i appen, webbplatsen och mer.

Kundtjänsten är särskilt hjälpsam om du arbetar för dörrpanel plattform(Doordash) och har problem med att ta emot beställningar, eller om du är en DashPass-prenumerant ( prenumerationstjänst (Dash Pass)Dörrstreck ) och kan inte aktivera förmåner DashPass .

Om en Dörrstreck inte fungerar, försök att lösa problemet på något av dessa sätt. Om allt annat misslyckas, försök att använda ett annat program, t.ex Uber äter . I alla fall, innan du gör en beställning, rekommenderas det att kontrollera de olika applikationerna – fraktkostnader till Dörrstreck kan vara mycket billigare än Uber äter under samma tidsperiod.

Doordash är en av de mest populära apparna på marknaden idag. Oavsett om du försöker undvika exponering för människor på grund av pandemin eller om du bara inte känner för att gå ut och äta, har appar som Doordash (och GrubHub, InstaCart eller Postmates) blivit vanliga.

Ingen vill gå igenom huvudvärken att felsöka din app för matleveransservice, men ibland går även de mest välgjorda ner. Om du stöter på appproblem, prova dessa steg för att lösa problemet.

Hur man berättar om Doordash är nere

Det är inte alltid lätt att avgöra om Doordash är nere. Många användare har rapporterat fel som bara uppstår i kassan eller – om du är en Doordash-förare – problem som bara dyker upp när du försöker acceptera leverans. Andra gånger kan problemen orsakas av ett Doordash-avbrott.

Om Dasher-appen är nere kan den hindra dig från att logga in, eller så kan den få ett “503-tjänst tillfälligt inte tillgänglig” eller “502 dålig gateway”-fel när du loggar in. Du kan också kolla sociala medier eller Doordash Reddit-sidan. Reddit är en vanlig informationskälla och där förare samlas för att utbyta tips och råd om hur man kan försörja sig genom appen.

Hur man åtgärdar Doordash-appen som inte fungerar

Om Doordash inte fungerar för dig, prova något av dessa steg.

Kontrollera efter avbrott

Om Doordash är nere finns det inte mycket du kan göra förutom att vänta på att den kommer upp igen. Det enklaste sättet att kontrollera statusen för Doordash är att använda Downdetector, en tjänst som kontrollerar aktuell status för webbplatser och tjänster över hela webben.

För att kontrollera kan du gå till Downdetector och skriva DoorDash i sökfältet. Alternativt är det bara att söka på Doordash och DownDetector på Google för att gå direkt till tjänstens sida. Detta kommer att visa dig om andra människor också har problem. Om Doordash är nere behöver du bara vänta tills problemen löst sig.

Kontrollera din Internetanslutning

De flesta lämnar sin iPhone eller Android ansluten till Wi-Fi. Men om ditt heminternet är nere kan appen inte ansluta till internet. Om du inte kan ansluta till internet, prova dessa tre steg:

 • Kontrollera att flygplansläge inte är aktiverat.
 • Stäng av telefonens Wi-Fi och slå på den igen.
 • Stäng av Wi-Fi och använd din mobildata.

Om du inte kan få en internetanslutning efter allt detta kan problemet ligga hos din internetleverantör. Testa att stänga av och slå på routern och felsöka ditt hem Wi-Fi.

Se till att ditt kreditkort är giltigt

Ett av kraven för Doordash är att du har ett giltigt kreditkort kopplat till kontot, åtminstone om du använder Doordash for Work. Om appen inte har något sätt att debitera dig för ditt köp kommer du inte att kunna fortsätta med din beställning. Om ditt befintliga kreditkort är låst på grund av en säkerhetsstopp eller om det har löpt ut, måste du ange ny betalningsinformation.

Om du inte använder Doordash for Work har du fyra alternativ:

 • Apple Pay
 • PayPal
 • Venmo
 • Kredit / Betalkort

Du kan inte betala med postförskott. Det alternativet har tagits bort, även om många önskar att det skulle komma tillbaka i framtiden.

Tvinga stängning av appen

Om Doordash-appen fryser eller bara inte fungerar när du använder den, försök att tvångsstänga appen och starta om den. Detta fungerar ungefär som att använda alt + kontrollera + Radera på en PC för att stänga av ett trasigt program.

Doordash-appen bör fungera efter att du har tvångsstängt programmet, beroende på problemet. Den här metoden löser inte de flesta anslutningsproblem, men den hjälper till att korrigera långsamma laddningar eller appkrascher.

Använd doordash.com

De flesta människor använder bara Doordash-appen utan att någonsin inse att det finns en webbplatsversion. Men om din telefon inte fungerar eller om appen inte laddas kan du använda Doordash.com för att göra en beställning och få den levererad till ditt hem.

Webbplatsen fungerar precis som appen. Du kan lägga beställningar, spåra din beställningsstatus och mer direkt från webbplatsen. Om du nyligen har flyttat eller reser och letar efter mat kan webbplatsen vara det bättre alternativet eftersom det ger ett enklare sätt att bläddra bland alternativen runt omkring dig.

Avinstallera DoorDash

Om allt annat misslyckas kan avinstallation av appen och ominstallation av den rätta till problem som orsakas av felinstallationer eller felaktig kod. Ta bort appen från din enhet och ladda ner den igen från iOS eller Google Play Butiker.

Ring kundsupport

Om du har provat alla andra metoder på den här listan och du fortfarande inte kan komma åt tjänsten, kontakta Doordash kundtjänst. Teamet kan hjälpa dig att hantera potentiella problem inom appen, webbplatsen och mer.

Kundtjänstteamet är särskilt användbart om du är en Doordash-dasher och har problem med att hämta beställningar, eller om du är en DashPass-prenumerant (Doordashs prenumerationstjänst) och du inte kan aktivera DashPass-förmåner.

Om Doordash inte fungerar, prova någon av dessa metoder för att åtgärda problemet. Om inget hjälper, prova att använda en annan app som Uber Eats. Det är i alla fall en bra idé att kontrollera olika appar innan du gör en beställning – en leveransavgift kan vara mycket billigare på Doordash än på Uber Eats under samma tidsperiod.