Instax avslöjar en bärbar snabbskrivare för dina smartphonefoton

Instax mini Link 2 © (Bild: Instax)

Varumärket Instax har precis lanserat sin nya mini Link 2-skrivare.

En miniatyrfotoskrivare, knappt större… än din smartphone!

Instax avslöjar sin nya fotoskrivare som tar överallt

Varumärket Instax (Fujifilm), särskilt känt för sina kameror med starka vintageaccenter, formaliserar sin nya mini-skrivare Link 2. En skrivare att ta med sig överallt, som ansluts trådlöst till en smartphone (och mini Link-applikationen) för att omedelbart skriva ut ögonblicksbilderna som laddats upp av den senare.


En skrivare som är både miniatyr och lätt, tillgänglig i mjukt rosa, lervit eller rymdblått, som låter dig skriva ut dina favoritbilder lagrade i minnet på din smartphone. För att se dina bilder förevigade på Fujifilm Instant Color-film i 86 x 54 mm, vänta cirka tolv sekunder för varje utskrift (318 dpi upplösning). Självklart kan skrivaren även synkroniseras med vissa kameror, som Fujifilm X-S10 för att nämna några.

Skrivaren har även en funktion som kallas “instaxAir”, som kräver att den senare flyttas för att rita direkt på plåten som ska skrivas ut. Naturligtvis, tack vare applikationen, kan du också lägga till ramar till dina foton, utan att glömma att klottra med hjälp av olika effekter (bubblor, kronblad, neon, etc.) eller till och med att sätta på klistermärken före utskrift. En skrivare tillgänglig denna vecka, och visas till ett pris av 129,99 euro.

Om samma ämne:
Startar din Canon-skrivare om igen och igen? Lösningen är ganska enkel

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button