Installera YouTube som en progressiv webbapp på Chrome eller Edge

Se video på Youtube i en webbläsare är det huvudsakliga sättet att arbeta på skrivbordet. Ja, i Microsoft Store(Microsoft Store) Det finns andra alternativ, men eftersom vi använder webbläsaren oftare spelar offlineappar ingen roll. Förutom(Dessutom) kanske vissa användare inte vill använda inofficiella appar Youtube och det är okej.

Installera YouTube som en PWA

Nu kanske du är en person som föredrar att ha Youtube i ett separat fönster, inte på en flik. Detta är normalt eftersom vissa webbläsare nu har möjlighet att skapa sk progressiva webbappar(Progressiva webbappar), eller förkortat P.W.A.

För närvarande stöder endast Chromium-baserade webbläsare PWA eftersom det Mozilla beslutade att stoppa utvecklingen, med hänvisning till det faktum att de inte används av massorna.

  1. Lägg till YouTube(Lägg till YouTube) som progressiv webbapp(Progressive Web App) kl Microsoft Edge
  2. Installera YouTube(Installera YouTube) Hur man progressiv webbapp(Progressive Web App) kl Google Chrome .

Låt oss diskutera detta mer i detalj.

ett] Lägg till YouTube(Lägg till YouTube) som progressiv webbapp(Progressive Web App) kl Microsoft Edge.

Det första du behöver göra är att öppna Microsoft Edge webbläsare(Microsoft Edge web) och gå sedan direkt till YouTube.com. Förutom adressfältet bör du se ett plustecken ( +klicka bara på den och omedelbart bör en ny meny visas som heter ” Installera YouTube-appen(Installera YouTube-appen) » .

Klick(Klicka) på knappen märkt ” Installera(Installera)” och det är allt.

Om du inte ser plustecknet i adressfältet klickar du på menyknappen i det övre högra hörnet av din webbläsare och väljer sedan ” Appar > Installera denna webbplats som en applikation. Klicka slutligen på ” Installera(Installera) » för att lägga till Youtube som PWA .

2] Installera YouTube(Installera YouTube) Hur man progressiv webbapp(Progressive Web App) kl Google Chrome.

När det gäller att lägga till Youtube som PWA i Google Chrome , uppgiften är också mycket enkel. Du ser, beroende på vilken version av webbläsaren du använder kan du utföra samma åtgärd som Microsoft Edge när du hänvisar till plustecknet i adressfältet.

Om det inte fungerar, gå till youtube.com och klicka på menyknappen i det övre högra hörnet Krom . Du bör se ett popup-fönster med en knapp ” Installera “. (Installera)Klick(Klicka) på den, och omedelbart på skrivbordet kommer att vara tillgänglig PWA -version Youtube.

Hoppas det här hjälper.

Att titta på YouTube-videor i en webbläsare är det primära sättet att göra saker på skrivbordet. Ja, det finns andra alternativ i Microsoft Store, men eftersom vi tenderar att använda webbläsaren oftare än inte, är de fristående apparna inte en stor sak. Dessutom kanske vissa användare inte vill använda inofficiella YouTube-appar, och det är bra.

Installera YouTube som PWA

Nu kanske du är en person som föredrar att ha YouTube i sitt eget fönster snarare än en flik varje gång. Det är bra eftersom flera webbläsare nu har möjlighet att skapa vad som kallas Progressive Web Apps, eller PWA för kort.

För närvarande är det bara Chromium-baserade webbläsare som stöder PWA eftersom Mozilla hade beslutat att avsluta utvecklingen, med hänvisning till bristande användning av massorna.

  1. Lägg till YouTube som en progressiv webbapp i Microsoft Edge
  2. Installera YouTube som en progressiv webbapp i Google Chrome.

Låt oss diskutera detta mer i detalj.

1]Lägg till YouTube som en progressiv webbapp i Microsoft Edge

Installera YouTube som en progressiv webbapp på Chrome, Edge, Firefox

Det första du bör göra är att öppna webbläsaren Microsoft Edge och sedan navigera direkt till YouTube.com. Förutom adressfältet bör du se ett plus (+) ikon; klicka bara på den och genast ska en ny meny visas med namnet Installera YouTube-appen.

Klicka på knappen som läser, Installera, och det är allt för det.

Om du inte ser plustecknet i adressfältet klickar du på menyknappen i webbläsarens övre högra hörn och väljer sedan Appar > Installera denna webbplats som en app. Klicka slutligen på knappen Installera för att lägga till YouTube som en PWA.

2]Installera YouTube som en progressiv webbapp i Google Chrome

När det kommer till att lägga till YouTube som PWA i Google Chrome är uppgiften också superlätt. Du ser, beroende på vilken version av webbläsaren du använder, är det möjligt att utföra samma åtgärd som Microsoft Edge när det gäller plustecknet i adressfältet.

Om det inte fungerar, besök YouTube.com och klicka sedan på menyknappen i det övre högra hörnet av Chrome. Du bör se ett popup-fönster med knappen Installera. Klicka på den och direkt kommer en PWA-version av YouTube att finnas tillgänglig på skrivbordet.

Hoppas det här hjälper.

Relaterade Artiklar

Back to top button