Installera och ändra till ett nytt visningsspråk i Windows 7 Ultimate

Om du köper en bärbar dator från ett annat land och den kommer förinstallerad Windows 7, troligen kommer du att vilja ändra (Windows 7)Gränssnittsspråk(visningsspråk) till det som används i ditt land. Samma sak när man till exempel vill skänka en dator till någon annan som kanske inte vill använda Windows 7engelska språket(engelska) och föredrar sitt modersmål. För sådana scenarier måste du veta hur du installerar och ändrar visa språk(visa språk) . Proceduren varierar beroende på den installerade versionen. Windows 7 . I den här guiden går vi igenom proceduren du måste följa när du använder utgåvor Ultimate och Enterprise (Ultimate och Enterprise-utgåvor)Windows 7.. För andra utgåvor, håll utkik efter framtida guider.

ladda ner och installera(Ladda ner och installera) ny visa språk(Nytt visningsspråk)

Först måste du ladda ner och installera visa språk,(visningsspråk) du vill använda. För Ultimate och Enterprise-utgåvor (Ultimate och Enterprise-utgåvor)Windows 7 det är lätt att göra det Windows uppdatering(Windows uppdatering).

Öppna Windows uppdatering(Windows Update) och leta efter nya uppdateringar. Granska resultaten och gå till ” Inte nödvändigt(Frivillig)”. Där kan du se hela listan över visningsspråk som är tillgängliga för din version. Windows 7 .

Markera det språk du vill installera och klicka OK .

Du kommer tillbaka till verktygets huvudfönster Windows uppdatering(Windows uppdatering). Klick Installera uppdateringar(Installera uppdateringar) .

Visa språk

Vänta(Vänta) Ladda ner och installera uppdateringen. I processen installationer(installationsprocess) öppnar ett nytt fönster som heter “Installera eller ta bort visningsspråk”(‘Installera eller avinstallera visningsspråk’) . Om du kommer åt det kan du se flytten installationsprocedurer(installationsprocedur). Låta processen är igång(processkörning) utan ingripande.

Visa språk

Efter det kommer du att få ett meddelande om framgångsrik installation av uppdateringar.

Visa språk

Ny visa språk(visningsspråk) är nu inställt men tillämpas inte. stänga Windows Update-fönster(Windows Update) och följ instruktionerna i nästa avsnitt.

Ändra visningsspråk

Öppna kontrollpanelen. I kapitel “Timmar, språk och region”(‘Klocka, språk och region’) hitta länken “Ändra gränssnittsspråk”. (‘Ändra visningsspråk’)Klicka här.

Visa språk

Fönstret ” Region och språk”. (Region och språk)På ” Tangentbord och språk(Tangentbord och språk) » navigera till rullgardinsmenyn “Välj gränssnittsspråk”. (‘Välj ett visningsspråk’) visa språk,(visningsspråk) du vill använda och klicka OK .

Visa språk

Du meddelas att du måste logga ut för att kunna tillämpa det nya visa språk . (visningsspråk)Stäng jobbet du hade öppet då och klicka sedan Logga ut nu(Logga ut nu).

Visa språk

Logga in(Logga in) i systemet, och en ny visa språk(visningsspråk) kommer att tillämpas. Till exempel om du öppnar meny(Startmeny) “Start”, du kommer att märka att alla genvägar är namngivna på det språk du väljer.

Visa språk

Slutsats

Som du kan se är proceduren faktiskt inte komplicerad. Allt du behöver är lite tålamod och några klick. Om du har några frågor eller funderingar med ovanstående procedur, lämna gärna en kommentar.

Om du köper en bärbar dator från ett annat land och Windows 7 är förinstallerat, kommer du troligen att vilja ändra visningsspråket till det som används i ditt land. Samma sak när du till exempel vill ge en dator i present till någon annan, som kanske inte är sugen på att använda Windows 7 på engelska och de föredrar sitt lokala språk. För sådana scenarier måste du veta hur du installerar och ändrar visningsspråket. Proceduren är olika beroende på vilken version av Windows 7 du har installerat. I den här handledningen kommer vi att täcka proceduren du behöver följa när du använder Ultimate- och Enterprise-utgåvorna av Windows 7. För andra utgåvor, håll utkik efter framtida handledningar.

Ladda ner och installera det nya visningsspråket

Först måste du ladda ner och installera det visningsspråk du vill använda. För Ultimate- och Enterprise-utgåvorna av Windows 7 görs detta enkelt genom Windows Update.

Öppna och leta efter nya uppdateringar. Granska resultaten och gå till avsnittet. Där kan du se hela listan över tillgängliga visningsspråk för din version av Windows 7.

Markera det språk du vill installera och klicka på .

visa språk

Du förs tillbaka till verktygets huvudfönster. Klick .

visa språk

Vänta tills uppdateringen laddas ner och installeras. Under installationsprocessen öppnas ett nytt fönster som heter . Om du kommer åt den kan du se hur installationen fortskrider. Låt processen löpa utan att göra några ingrepp.

visa språk

När du är klar får du ett meddelande om att uppdateringarna har installerats.

visa språk

Det nya visningsspråket är nu installerat men tillämpas inte. Stäng fönstret och följ instruktionerna i nästa avsnitt.

Ändra visningsspråk

Öppna kontrollpanelen. Leta efter länken i avsnittet. Klicka på det.

visa språk

Fönstret öppnas. Gå till rullgardinsmenyn på fliken. Välj det nya visningsspråket du vill använda och klicka på .

visa språk

Du meddelas att du måste logga ut för att det nya visningsspråket ska kunna tillämpas. Stäng det arbete du har öppnat då och klicka sedan på .

visa språk

Logga in igen och det nya visningsspråket tillämpas. Om du öppnar Start-menyn, till exempel, kommer du att märka att alla genvägar är namngivna med det språk du valt.

visa språk

Slutsats

Som du kan se är proceduren inte riktigt komplicerad. Allt du behöver är lite tålamod och några klick. Om du har några frågor eller problem med ovanstående procedur, tveka inte att lämna en kommentar.