Installera och ändra till ett nytt visningsspråk i Windows 7 med Vistalizator

I den tidigare artikeln tittade vi på hur man installerar och byter till en ny visa språk(visa språk) in Windows 7 Hem och Professionell(Hem och Professional) med den enda metoden som tillhandahålls Microsoft . Även om denna lösning fungerar utan problem är den begränsad eftersom den stöder ett litet antal visningsspråk,(visningsspråk) och även lite svåra att slutföra uppgifter. Lyckligtvis finns det ett alternativ som låter dig installera ev visa språk(visa språk) . Detta innebär dock att du använder ett speciellt verktyg för att knäcka din Windows 7 berättigad Vistalizator . Den här guiden visar hur du använder det här verktyget för att installera någon visa språk,(visningsspråk) du vill ha.

Steg 1.(Steg 1) Ladda ner Vistalizator och (Ladda ner Vistalizator & Windows)MUI språkpaket(MUI-språkpaket) för Windows 7.

Först måste du ladda ner en gratis app som heter Vistalizator. Nedladdningssidan hittar du här (här) . Hetero länk(nedladdningslänk) för att ladda ner den senaste versionen av appen ((detta) 1 MB nedladdning). Om det inte längre är giltigt, gå bara till ladda ner sidan och hitta(nedladdningssida och sök) senaste nedladdningslänk(nedladdningslänk).

För det andra måste du ladda ner visa språk,(visningsspråk) du vill använda. Alla nedladdningslänkar finns på dessa sidor, beroende på din version Windows 7 :
Ladda ner 32-bitars Windows 7 RTM MUI-språkpaket
Ladda ner 64-bitars Windows 7 RTM MUI-språkpaket

Språkpaketen är ganska stora (från 29 till 149 MB). Därför kan du behöva vänta lite tills de laddas ner.

Steg 2(Steg 2) Installera nytt gränssnittsspråk.(Nytt visningsspråk)

Dubbelklicka på filen du just laddade ner Vistalizator.exe . Ett fönster öppnas Vistalizator-applikationer. (Vistalizer-applikation)Klick(Klicka) på knappen “Lägg till språk”(‘Lägg till språk’) .

Ett fönster öppnas “Öppna Windows Language Pack”(‘Öppna Windows-språkpaket’) . Navigera(Bläddra) till mappen där du laddade ner den nya visa språk,(visningsspråk) du vill använda, välj visa språkfilen och klicka på ” (visa språkfil och klicka) Öppna(Öppna) ” .

Vistalizer

du återvände till programfönstret (applikationsfönster)Vistalizator där den valda laddas språkpaket. (språkpaket)Klicka “Ställ in språk”(‘Installationsspråk’) .

Vistalizer

Vistalizator tar lite tid att konvertera och installera en ny visa språk(visa språk) . Denna process tar flera minuter. På de flesta moderna datorer bör detta göras på cirka 5 minuter. Men om din dator är äldre och långsammare kan processen ta upp till 15-20 minuter.

Vistalizer

När du är klar kommer appen att fråga om du vill göra språket du just installerade nytt visa språk(visa språk) . Klick (Klick) Ja(Ja).

Vistalizer

Du får veta att du måste avsluta programmet för att starta om ditt system för att ändringarna ska träda i kraft. Klick OK(OK).

Vistalizer

du återvände till programfönstret (applikationsfönster)Vistalizator . Ny språk(visningsspråk) för gränssnittet visas i listan över installerade språk. Klick (Klick)Utgång(Utgång) .

Vistalizer

Du kommer att bli ombedd att bekräfta att du vill starta om din dator. stänga(Stäng) alla andra program som körs eller öppna dokument och klicka på ” Ja”(Ja).

Vistalizer

Datorn startar nu om. Efter att ha loggat in Windows 7 använder nytt visa språk(visa språk) .

Vistalizer

Vid problem:(I fall av problem:) vissa personer har rapporterat problem med detta hack. Det kan hända att du någon gång efter att ha använt det här verktyget får ett felmeddelande som säger det “Den här utgåvan av Windows är inte äkta”(“Denna kopia av Windows är inte äkta”) även om du har en äkta kopia Windows 7 . Vi testade det och vi hade inga problem. Men om detta händer dig, kolla in den här diskussionen för att ta reda på hur du åtgärdar problemet: Vistalizator, Flerspråkiga användare och valideringsproblem med validering.

Slutsats

Som du kan se i den här guiden använder du Vistalizator för förändring visa språk(visningsspråk) är en enkel process. Tyvärr, som alla andra hack, kommer det med en viss risk och misslyckande(risk och misslyckande). Vi har inte stött på några problem, men om du gör det, kolla gärna in länken vi angav i avsnittet ovan. För eventuella frågor eller kommentarer, använd formuläret nedan.

I en tidigare artikel behandlade vi hur du installerar och ändrar till ett nytt skärmspråk i Windows 7 Home och Professional med den enda metoden som tillhandahålls av Microsoft. Även om den lösningen fungerar utan problem är den begränsad eftersom den stöder ett litet antal visningsspråk och det är också lite komplicerat att få saker gjorda. Lyckligtvis finns det ett alternativ som låter dig installera vilket visningsspråk som helst. Det innebär dock att du använder ett speciellt verktyg för att hacka din Windows 7, som heter . Den här handledningen visar hur du använder det här verktyget för att installera vilket visningsspråk du vill ha.

Steg 1: Ladda ner Vistalizator & Windows 7 MUI-språkpaket

Först måste du ladda ner en gratis applikation som heter Vistalizator. Nedladdningssidan hittar du här. Den direkta nedladdningslänken till den senaste versionen av applikationen är denna (1MB nedladdning). Om det inte längre är giltigt, gå helt enkelt till nedladdningssidan och sök efter den senaste nedladdningslänken.

För det andra måste du ladda ner det visningsspråk du vill använda. Alla nedladdningslänkar finns på dessa sidor, beroende på din version av Windows 7:
Ladda ner 32-bitars Windows 7 RTM MUI-språkpaket
Ladda ner 64-bitars Windows 7 RTM MUI-språkpaket

Språkpaketen är ganska stora (mellan 29 och 149 MB). Därför kan du behöva vänta lite tills de laddas ner.

Steg 2: Installera det nya visningsspråket

Dubbelklicka på filen du just laddade ner. Vistalizator-programfönstret öppnas. Klicka på knappen.

Vistalizator

Detta öppnar ett fönster. Bläddra till platsen där du laddade ner det nya visningsspråket du vill använda, välj visningsspråksfilen och klicka på .

Vistalizator

Du är tillbaka till programfönstret, där det valda språkpaketet laddas. Klick .

Vistalizator

tar lite tid att göra omvandlingarna och installera det nya visningsspråket. Denna process tar några minuter. På de flesta moderna datorer bör det göras på cirka 5 minuter. Men om din dator är äldre och fungerar långsammare kan det ta upp till 15-20 minuter innan processen avslutas.

Vistalizator

När det är klart frågar applikationen om du vill göra det språk du just installerade till det nya visningsspråket. Klick .

Vistalizator

Du informeras om att du måste avsluta programmet för att starta om systemet så att ändringarna träder i kraft. Klick .

Vistalizator

Du är tillbaka till applikationsfönstret. Det nya visningsspråket visas i listan över installerade språk. Klick .

Vistalizator

Du uppmanas att bekräfta att du vill starta om datorn. Stäng alla andra program som körs eller öppna dokument och klicka på .

Vistalizator

Datorn startar nu om. När du har loggat in används det nya visningsspråket av Windows 7.

Vistalizator

Vid problem: Vissa personer rapporterade att de hade problem med detta hack. Det kan hända att du någon gång efter att ha använt det här verktyget får felmeddelanden som säger att , även om du har en äkta kopia av Windows 7. Vi testade detta och vi hade inga problem. Men om det händer dig, kolla in den här diskussionen för hur du åtgärdar problemet: Vistalizator, Flerspråkiga användare och valideringsproblem.

Slutsats

Som du kan se från den här handledningen är det en enkel process att använda för att ändra visningsspråket. Tyvärr, som med alla andra hack, innebär det en viss risk och misslyckande. Vi stötte inte på några problem men om du gör det, tveka inte att kolla in länken vi angav i avsnittet ovan. För eventuella frågor eller kommentarer, använd formuläret nedan.