Instagram testar en ny funktion som liknar Twitter

Instagram logotyp © Infomaniak

Det är inte ovanligt att se de olika sociala nätverken dra sina olika idéer från tävlingens sida. Antingen handlar det om snapchat, Facebook eller Tick ​​tackalla inspireras av varandra för att fortsätta erbjuda den bästa möjliga upplevelsen till sina många användare.

Idag undersöker den berömda Instagram-plattformen ankomsten av en helt ny funktion, även om den redan är känd för stamgästerna på Twitter.

När Instagram är inspirerad av Twitter

Informationen kommer till oss direkt från TechCrunch : precis som vad som redan har varit möjligt på Twitter i flera år, implementerar Instagram för närvarande en funktion som gör att användare kan fästa ett inlägg direkt till sin profil, dvs precis ovanför sin inläggsvägg.

För att göra detta behöver du helt enkelt gå till din sida och välja, från trepunktsmenyn, alternativet “Fäst till din profil”. Observera att den här nya funktionen åtminstone för närvarande bara är i testfasen och därför inte är tillgänglig för alla. Inget datum har kommunicerats för dess allmänna utplacering, även om det är troligt att det inte kommer att slösa bort för mycket tid innan den pekar på nässpetsen.

Hur som helst, här kommer en nyhet som skulle kunna vara intressant för den som vill lyfta fram innehåll som är uppskattat, men som skulle ha hamnat för lågt på sin profil för att synas. Slutligen, om det här alternativet starkt påminner oss om Twitter-pinsystemet, kom ihåg att Instagram redan tillåter möjligheten att fästa berättelser på publikationsväggen.

Om samma ämne:
Instagram: här är anledningen till att fliken “Senaste” på hashtagsidor har försvunnit från dig

Källa: TechCrunch

Relaterade Artiklar

Back to top button