Instagram tar livevideoströmning mer på allvar

Instagram började testa sitt Live Producer-verktyg, som tillåter användare att sända live med hjälp av programvara streamar på sina stationära datorer. Tester av denna produkt har börjat för några användare som redan kan använda funktionen. Streamers behöver inte längre förlita sig enbart på sina smartphones för att skapa videor eftersom Instagram Live producent integreras nu med programvara från tredje part.

Nu har de möjlighet att använda kameror ytterligare externa mikrofoner och grafik, som alla kan åstadkommas med användning av tredjepartsprogramvara som OBS, Streamyard, Streamlabs och så vidare.

Instagram testar en ny funktion

En talesperson för Halv han berättade för TechCrunch att företaget ständigt arbetar på nya sätt att göra Instagram leva en relevant plattform för att låta människor dela sina erfarenheter. Med hjälp av en utvald grupp partners testar företaget nu en metod som gör att programföretag kan sända live med hjälp av streamingprogramvara.

Du kommer att bli ombedd att ladda ner strömning du väljer för att kunna livestreama på Instagram från din stationära dator. Hitta var du kan ange URL och Stream Key när du öppnar programvaran; på så sätt kan du strömma din streamingprogramvara direkt till Instagram Live.

Gå till Instagram.com, klicka på knapp “Lägg till inlägg” och klicka sedan på knappen “Live”. Nästa steg är att välja “Go Live” och ange en titel för din video. Du har möjlighet att “träna” ensam eller att “gå offentligt” inför dina följare inom detta alternativ. Sist men inte minst måste du kopiera Stream Key.

Relaterade Artiklar

Back to top button