Instagram: så här fixar du buggen för upprepade berättelser

Under de senaste dagarna har många användare börjat klaga på att de tvingats recensera berättelser Instagram flera gånger innan man kunde gå vidare till nästa, men Meta verkar ha åtgärdat problemet.

Tydligen började det hela måndagen den 13 juni – några Instagramanvändare började rapportera att de hade problem med berättelser. Låt oss ta reda på alla detaljer och hur man löser detta irriterande problem.

Instagram: berättelser upprepar sig, så här löser du problemet

Nästan alla användare under de senaste dagarna var tvungen att granska de berättelser som redan setts innan man kan gå vidare till nästa. Felet skulle bero på Instagram-appen, som “glömmer” visningsordningen för en användares berättelser, så den upprepar samma innehåll varje gång.

På onsdagen släppte Instagram en uppdatering i App Store som verkar ha löst problemet. För att undvika olägenheter räcker det därför kontrollera uppdateringen och verifiera om programmet är i version 239.1. Uppdateringsanteckningarna säger helt enkelt: “Den senaste versionen innehåller buggfixar och prestandaförbättringar.”

Vi kan säga att det kan hända alla program att stöta på en bugg, speciellt om det är ett program som används av miljontals användare. Lyckligtvis är Meta-teamet alltid redo att lösa problem, vare sig de är små eller stora. Vad kan jag säga, uppdatera bara applikationen för att lösa problemet med upprepade berättelser!

Relaterade Artiklar

Back to top button