Instagram, ljudproblemet med Reels är på väg att lösas

Enligt The Verge, Halv förnekade anklagelser om att tysta Reels-filmer som laddats ner med avsikt för att förhindra användare för att exportera videor till TikTok. Det sa en talesperson för företaget olyckan det orsakades av ett “ljudproblem” och det problemet håller för närvarande på att lösas upplösning. Det avslöjades tidigare i veckan från releasen att användare som ville exportera sina rullar till en annan app var tvungna att göra det att publicera video först; annars riskerade de att förlora ljudkomponenten i videon.

Före denna förändring, användare av Instagram hade möjlighet att spela in och redigera videor med hjälp av Reels-verktyg, så att de kunde välja att ladda ner den färdiga produkten och lägga upp den någon annanstans.

Instagram är på väg att släppa en uppdatering

Metas Reels-app, som hoppas bli efterträdaren till Instagram och Facebook, har haft svårt att konkurrera med TikTok, appen som för närvarande dominerar marknaden för kortformat videoinnehåll. Som ett resultat av kreatörers och företags frekventa praxis att korsposta rullar på egen hand konto TikTok, Instagram och Facebook är inte längre de enda webbplatserna som användare kan komma till material av denna typ.

TikTok-användare har möjlighet att enkelt korsreferera de videor de gör på sajten på Facebook och Instagram Reels. Användare av Metaägda plattformar måste dock fysiskt ladda ner video- innan du kan göra tvärtom. Eftersom redigeringsverktygen på Reels och TikTok är skilda från varandra är det lätt att se varför en användare kanske vill redigera innehåll bara på en plattform och skicka den sedan till den andra; dessutom, genom att göra det, ja spara tid.

Från och med fredag ​​eftermiddag berättade en talesperson för Meta i ett e-postmeddelande för Engadget att företaget fortfarande arbetade med att fixa ljudfelet som inträffade på Reels. Det verkar som att endast iPhone-användare påverkas av buggen. Enligt ett uttalande från företaget, “På grund av en tekniskt problem, Reels nedladdningsfunktion fungerar inte som förväntat för iOS-användare, och i vissa fall saknas ljud från nedladdningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button