Instagram låter vem som helst länka berättelser

I åratal, Instagram begränsat publiceringen av länkar i innehåll som laddats upp till det sociala nätverketså att endast konton räknas mer än 10 000 prenumeranter kan Adda anslutningar till webbsidor i sina berättelser.

Men det sociala nätverket verkar ha för avsikt öppnar möjligheten att lägga upp länkar till ett större antal personertack vare a nytt “klistermärke” för att lägga till någon typ av länk till tredje parts webbsidor.

Naturligtvis är det bättre att inte bli för upphetsad: Instagram har bekräftat att detta är ett test genomförs med ett mycket litet antal användare, med syftet att verifiera “hur folk utnyttjar länkarna”.

Ikonen för Instagram, världens mest använda sociala nätverk av bilder och videor.

Ett länkklistermärke som kommer att ersätta den klassiska “slide up”

Som Instagrams produktchef Vishal Shah bekräftade Gränsenistället för att öppna upp möjligheten att lägga till länkar till berättelser via funktionen “svepa upp” beslutade det sociala nätverket att sätta upp en nytt klistermärke anpassningsbar för att lägga till vilken typ av länk som helst, att användare tryck bara för att gå till platsen i fråga.

Under denna testperiod säkerställer Instagram att det kommer att analysera delade länkar för att hålla spam eller felaktig information borta som kan delas med den här funktionen.

Så här ser de nya länkklistermärkena ut som Instagram testar.

Istället förklarar de att de inte har för avsikt att sätta upp länkar i andra delar av det sociala nätverketsom flödesinlägg.

Relaterade Artiklar

Back to top button