Instagram: längre berättelser kommer att kunna registreras inom kort

Instagram är en av huvudplaneterna i Meta-universumet centrerad på sociala nätverk, såväl som en av de mest populära plattformarna i världen efter antal aktiva användare. Snart kommer vi att se några nyheter för videoinnehåll i hans Stories.

Som också rapporterats av Matt Navarra, står plattformen för närvarande testar förmågan att spela in berättelser längre än 15 sekunder, följer lite i kölvattnet av det nu berömda TikTok. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Instagram testar möjligheten att spela in längre berättelser

Den maximala längden skulle ökas upp till 60 sekunder. Testerna har startats för turkiska användare, som har sett meddelandet som du hittar bifogat till tweeten. För närvarande segmenteras en video längre än den maximala tröskeln som ingår i en berättelse automatiskt av Instagram. När nyheten just har setts kommer videor på upp till 60 sekunder inte längre att delas automatiskt av appen.

Vi förväntar oss att detta är ett drag från Instagram för håll konkurrensen hög med TikTok, den andra sociala mediejätten som fortsätter att få hyllningar och användare över hela världen. För tillfället som testet verkar vara begränsat till Turkiet kommer vi att återkomma för att uppdatera dig om några nyheter om dess förlängning skulle dyka upp.

Plattformen skulle ha nyligen nådde också 2 miljarder aktiva användare per månad över hela världen. Siffran skulle inofficiellt ha kommunicerats till Cnbc av en grupp anställda som känner till plattformens nyckeltal. Som Verge-webbplatsen påpekar var sista gången Instagram offentligt tillkännagav information om sin användarbas 2018, då den passerade 1 miljard-gränsen. Instagram skulle ha tagit tre år att nå siffran 2 miljarder användare, målet är att ta bort så mycket som möjligt TikTok, som passerade tröskeln på 1 miljard användare i september förra året.

Relaterade Artiklar

Back to top button