Instagram har tillfälligt stängt av en funktion

Återdela ett inlägg från Instagram det är nu allmänt vanligt, men under de senaste timmarna har detta alternativ tillfälligt stängts av för vissa utvalda användare i “vissa länder”.

Det verkar faktiskt som att företaget har inaktiverat den här funktionen för vissa, vilket hindrar dem från att kunna ge ny synlighet till ett tidigare inlägg. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Instagram har tillfälligt inaktiverat en funktion

Anledningen till detta beslut förklaras av en meddelandebanner som dök upp på enheternas skärmar med följande ord: “”.

Det kommer att ta lite tid att veta om och när det fotografiska sociala nätverket kommer att implementera denna nyhet på offentlig nivå, eftersom, kom ihåg, vi fortfarande står inför tester, bland annat begränsade till ett begränsat antal användare.

Officiellt är det alltså endast ett test riktat till en liten krets av människor och det kommer fortfarande att ta lite tid att förstå om Instagram faktiskt kommer att besluta sig för att också beröva alla andra användare denna möjlighet. Det kommer att bli nödvändigt att vänta på resultaten av dessa tester och därefter verifiera hur den amerikanska jätten kommer att besluta sig för att fortsätta. Vi måste bara vänta på att få reda på det.

Relaterade Artiklar

Back to top button