Instagram: här är det nya klistermärket “Lägg till ditt”, hur det fungerar och vem som kan använda det

Instagram meddelade idag att man inför en ny Dekal “Lägg till din”. som skapar tråd offentliga i berättelser. Den nya funktionen tillåter i huvudsak användare att svara på andra användares berättelser med sina egna efter en prompt eller ett visst ämne.

Limmet interaktiv kan användas för att skapa en innehållskedja där varje användare lägger till sitt eget Historia. Till exempel kan en användare lägga upp en “Dagens klänning”-berättelse och sedan be sina följare att lägga till sina egna via klistermärket.

Instagram har släppt den nya uppdateringen för alla

Du kan komma åt den nya funktionen genom att välja klistermärkeverktyget från det övre navigeringsfältet när du skaffar eller laddar upp innehåll till ditt Historia. Därifrån kan du välja “Lägg till ditt”-klistermärke för att starta en tråd offentlig. I alternativ, du kan svara på en “Lägg till din”-dekal genom att klicka på den och lägga till din berättelse för att gå med i en kedja.

Även om funktionen är tänkt att få användare att samarbeta, kan den också ses som ett sätt att ta reda på mer människor att följa. Efter att ha klickat på klistermärket i någons Story kommer du att kunna se alla de där som har deltog i tråden och se deras berättelser.

Det är värt att notera att det nya klistermärket liknar “duett”-funktionen i något Tick ​​tack, som tillåter användare att skapa innehåll med en originalvideo. Men den fungera av Instagram är något annorlunda, eftersom det låter dig se ytterligare inlägg från alla i innehållskedjan på ett ställe, medan TikTok för närvarande inte visar alla duettvideor som har lagts upp av en TikTok original- på en plats.

Lanseringen av detta senaste klistermärke kommer när Instagram gjorde sitt Link in Stories-klistermärke tillgängligt för alla användare förra veckan efter att ha fått det. begränsad tidigare till högprofilerade företag och kreatörer. där global tillgänglighet av dessa två nya klistermärken syftar till att ge användarna sätt att samarbeta och dela sina intressen, eftersom Instagram fortsätter att konkurrera med andra sociala medieplattformar.

Relaterade Artiklar

Back to top button