Instagram: gör dig redo, här kommer funktionen alla väntade på

Efter 11 år Instagram har äntligen insett att människor behöver göra inlägg från sina stationära datorer då och då. “Vi vet att många människor loggar in på Instagram från sin dator”, sa en talesperson för Instagram. “För att förbättra den här upplevelsen testar vi nu möjligheten att skapa ett Instagram-inläggsflöde med deras skrivbordswebbläsare.”

där ny funktion identifierades för första gången av reverse engineer Alessandro Paluzzi, som i maj publicerade några screenshot på Twitter. Sociala mediekonsulten Matt Navarra är tydligen en av de få utvalda som testar funktionen, eftersom han också postade några skärmdumpar på sitt Twitter-konto.

Instagram: du kan skapa dina inlägg direkt från din dator

Det verkar som att de som är inblandade i det första testet för närvarande bara kan lägga upp foton och videor på deras Huvudmatnings av Instagram. Stories and Reels-funktionerna förblir knutna till smartphonen, åtminstone för nu. Det är ett stort steg för Instagram, innan dess var användarna tvungna att använda sintelligenta lösningar eller tredjepartsappar för att skapa Instagram-inlägg på skrivbordet. Nu kommer processen att förenklas, även om det för närvarande inte finns någon information om implementeringsschemat.

I maj dök de första läckta bilderna av de webbaserade verktygen för att skapa inlägg på Instagram upp, som visar möjligheten att dra och släppa foton och videor från en stationär dator för uppladdning, samt alternativ för att beskära innehåll, tillämpa filter och komponera textackompanjemang för inlägg i flöden.

Det fanns ingen officiell kommentar tillgänglig som kunde kasta något ljus över vad som verkade vara funktionens första interna tester. Men efter en annan grupp bilder som delas med tillstånd av sociala mediekonsulten Matt Navarra, Facebook har nu offentligt bekräftat via Bloomberg att inslaget verkligen är på gång.

Relaterade Artiklar

Back to top button