Instagram för Android har varit defekt i månader

Den sociala nätverksapplikationen InstagramTrots att den är en av de mest använda i världen är den inte perfekt, tvärtom. Faktum är att han sedan några månader nu har burit en problem i dess version för enheter Android.

Tyvärr är Instagram-applikationen för Android-enheter sämre än sin motsvarighet för iOS och detta öppnar för problem. Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Instagram har problem i Android-versionen

Applikationens underlägsenhet för Android jämfört med den för iOS det är först och främst kopplat till den sämsta fotografiska kvaliteten som generellt erbjuds genom kameran i appen. Vidare, särskilt på flygbladen, i kompatibilitetsproblem med skärmar med olika diagonaler. Dessa problem har varit kända för Facebook sedan en tid tillbaka, även om de aldrig har lösts och det faktiskt finns ytterligare ett att lägga till i listan.

Vi pratar om slumpmässigt frys applikationen medan du rullar i flödet. Rapporterna på Reddit och andra forum är många och daterade 2021, men liknande klagomål hade redan gjorts för några år sedan. Det samma Artem Russakovskii från Android Police har rapporterat på Twitter att de ibland har stött på detta problem i månader och har fått många svar från andra användare som irriterat sig över situationen.

Eftersom dessa enstaka Instagram-frysningar sedan förra året har hittats på smartphones av olika märken och med olika versioner av Android, är det tydligt att problemet beror på applikationen. Fakta har visat hur det är möjligt att tillfälligt kringgå det genom att fortsätta rullningen och sedan gå tillbaka.

Det faktum att buggen inte är generaliserad har förmodligen inte fått Instagram att gå in ännu en fix skulle vara mycket lämplig. Många andra användare har dock också rapporterat exakt samma problem med Instagram Live.

Relaterade Artiklar

Back to top button