Instagram: en ny funktion kommer till webbversionen

Versionen skrivbordet från Instagramtillgänglig via webbplatsen, har alltid varit ganska försummad av utvecklare och begränsad i funktionalitet.

Det sociala nätverket av bilder är faktiskt notoriskt närmare den mobila världen, men det finns också många användare som använder det via webben. Användare som använder den här versionen bör veta att det finns några nyheter kommer snart.

Instagram Web: nyheter runt hörnet

Enligt Twitter-användaren Alessandro Paluzzien välkänd apputvecklare, Instagram skulle verkligen arbeta för att ta fram möjlighet att skapa inlägg även från hemsidan. På bilderna som delas av analytikern kan en ny knapp ses “+”I den övre navigeringsraden.

Genom att klicka på denna nya ikon vi kommer sedan in på sökvägen för att redigera och dela en bild som vi redan känner till i mobilappen. Funktionen testas för närvarande internt och det är ännu inte känt om och när den kommer att göras tillgänglig för allmänheten.

Tills nu förmodligen bara en liten bråkdel av Instagram-användare kommer åt det sociala nätverket från dess webbplats men denna nya funktion, när den görs tillgänglig för alla, skulle kunna stimulera användningen av skrivbordsversionen. Förhoppningen är att Instagram-teamet kommer att ytterligare förbättra upplevelsen som erbjuds av sajten i framtiden, kanske införa stöd för uppladdning av högupplösta bilder, som Twitter redan har gjort. Vi får se.

Relaterade Artiklar

Back to top button