Instagram: den nya funktionen kommer att överraska användare, det är vad det är

Instagram har nyligen varit upptagen med ett antal initiativ för att stärka sin sociala medieplattform och utnyttja tekniker för intäktsgenerering. Den senaste av dessa är en ny funktion ‘Exklusiva berättelser‘, upptäckt av reverse engineer och full-stack Android-utvecklare Alessandro Paluzzi.

Koden som Paluzzi hittade visar layouten för det framtida alternativet att publicera innehåll med betalvägg, precis som den kommande funktionen Super följer från Twitter. Detta kommer att tillåta vissa Instagram-användare att tillhandahålla betalt innehåll till fans som betalar en vanlig avgift för att få tillgång till det

Instagram: Funktionen är ännu inte i beta

Även om Instagram inte har gjort några officiella tillkännagivanden om exklusiva berättelser, bekräftade utvecklingsteamet upptäckten efter att Paluzzis tweets spreds. Offentliga tester har ännu inte börjat, och inga detaljer har heller släppts, eftersom Instagram fortfarande verkar förbereda sig för en faktisk lansering.

De läckta skärmdumparna av “Exclusive Stories”-funktionen visar ett avancerat utvecklingsstadium, vilket innebär att den definitivt kommer att anlända till plattformen inom en snar framtid. Enligt skärmdumparna kommer dessa betalväggar att särskiljas från vanliga berättelser av en markerad lila färg.

Skapare av exklusiva berättelser kommer att bli ombedda att dela sin berättelse som en höjdpunkt också, så att “fansen alltid har något att se när de går med”. Alessandro Paluzzi upptäckte också en “samlarbar” NFT-funktion, vars detaljer är ännu mindre tydliga för tillfället. I grund och botten är det ett annat sätt att låta Instagram-användare sälja vissa virtuella varor i utbyte mot pengar, samtidigt som det ökar Instagram-intäkterna.

Relaterade Artiklar

Back to top button