Instagram: Användare kommer att kunna lägga upp exklusivt innehåll

Instagram arbetar med två funktioner som är särskilt intressanta för det sociala nätverket: enligt Alessandro Paluzzien läckare som upprepade gånger har förutsett nyheten om Facebook-apparna, lanserade nyheten.

Paluzzi har faktiskt publicerat på sin Twitter-profil skärmdumpar relaterade till samlarobjekt och fanklubbar (den senare funktionen liknar OnlyFans). Låt oss ta reda på alla detaljer tillsammans.

Kommer Instagram att bli likt OnlyFans?

När det gäller Samlarföremåldet skulle vara en NFT arter, det vill säga ett virtuellt konstverk som stöds av tekniken bakom kryptovalutor och blockkedjor: av bilderna som delas av Paluzzi verkar det som användare kommer att kunna lägga till innehåll som andra användare kommer att kunna vinna genom auktioner. Tyvärr är den exakta funktionen för denna funktion inte klarlagd ännu.

Mycket tydligare är den andra nyheten, nämligen d.v.s Fanklubb: användare kommer att kunna skapa profiler som endast är tillgängliga för fanklubbmedlemmar. I dessa profiler, berättelser och inlägg kan delas, med det speciella att skärmdumpar eller skärminspelningar inte kan göras. A prenumeration för att komma åt fanklubbarna, men för tillfället finns det inga nyheter om det.

Uppenbarligen är det bara en läcka och det finns fortfarande ingen bekräftelse från det sociala nätverket: med all sannolikhet kommer vi att veta mer under de kommande dagarna. Skulle du vara villig att infoga exklusivt innehåll på plattformen som användare som du väljer kan titta på? och framför allt, skulle du få betalt för det? till dig valet!!.

Relaterade Artiklar

Back to top button