Instagram: äntligen kommer vi att kunna göra den här operationen också från PC

Användare Instagram i mobilversionen har de alltid haft en betydande fördel gentemot aktiva användare via webbapp på PC. Möjligheten att interagera med direktmeddelanden har kommit först på senare tid samtidigt som en ny frestande möjlighet dyker upp vid horisonten som minskar avstånden mellan de två plattformarna. Här är vad Facebook sa om nästa systemuppdatering.

Instagram: på PC kommer det att vara möjligt att dra nytta av denna nya möjlighet

Under de senaste åren har populariteten för det fotografiska sociala nätverket par excellence vuxit i Italien såväl som i resten av världen. Dess centralitet i den mobila världen har lämnat många luckor i skrivbordsmiljön. Men snart kan denna policy av begränsningar och differentiering förändras i kraft av vad som har gjorts känt av utvecklaren Alessandro Paluzzi som genom en tweet har publicerat en serie skärmar för att vittna om versionens nya tekniska bagage Instagram PC.

Från detta inlägg finner vi att användare snart kommer att kunna posta innehåll genom de vanligaste fristående plattformarna, vilket för närvarande är omöjligt och starkt begränsat. Faktum är att det översta fältet visar en oöverträffad knapp dedikerad till att skapa innehåll. Den återspeglar i alla avseenden vad som används för mobilversionerna. Vi klickar på det och lägger till ett foto som ska publiceras med en bildtext och filter som ska tillämpas samt taggar och positionsinformation.

En möjlighet som för närvarande endast utökas till ett litet antal användare men snart kommer vi att kunna se den i aktion även i Italien efter en mycket efterlängtad Instagram uppdatering för vilket vi förbehåller oss rätten att definiera ny uppdaterad information så snart som möjligt. Följ oss för att inte missa alla kommande nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button