Inside3 Escape: Escape the Dungeon!

Inside3 Escape © © Doug Factory

Doug Factory gillar pussel, brain teasers och skicklighetsspel. Det parisiska företaget designade därför förra året Inside3 Legenden seriöst förnyad version av vår barndoms gamla goda marmorlabyrint.

Fram till den 24 december öppnar Clubic en ljuddosa åt dig varje dag adventskalender 2021 : möjligheten att upptäcka ovanliga eller praktiska prylar, presentidéer, till sig själv eller för nära och kära.

Vi hade redan gillat konceptet enormt och vi presenterade det för er i 2020 års upplaga av vår adventskalender. I år gör Doug Factory det igen med Inside3 Escape Dungeon (16,90 €).

Det här nya spelet är en blandning mellan Inside3 Legend från förra året och Inside3 Original, deras första skapelse. Målet är fortfarande lika enkelt som någonsin: att få ut en boll ur en labyrint som spelaren bara har en mycket partiell vision av.

fängelsehåla utan drake

Den här gången utspelar sig handlingen i en fängelsehåla som består av en stack på fem våningar. Detalj som är viktig, det finns nu två bollar som ska evakueras. På varje nivå gör små fönster fördelade på sidorna att du kan se dem… Eller inte!

Inside3 Escape © © Doug Factory

De hålls på toppen av byggnaden och kan släppas en efter en. Som du kan föreställa dig är det lättare (eller mindre komplicerat, beroende på din skicklighet!) att få ut de där irriterande bollarna en efter en.

För att hjälpa dig finns en planlösning ingraverad längst upp i fängelsehålan. I kombination med fönstren gör det att du gradvis kan tämja labyrinten. Det slutliga målet är att evakuera båda kulorna samtidigt så snabbt som möjligt.

Så mycket att säga det direkt: uppgiften är ganska svår! Det kommer att ta dig många försök och mycket tålamod att komma dit. Och om du inte klarar det går det alltid att ta loss brickorna för att se var det fastnar och eventuellt börja om från början.

En och en

När vi skrev dessa rader lyckades vi få ut de två bollarna en efter en utan att (för mycket) tappa humöret. Vi är ännu inte i det skede där vi funderar på att släppa dem tillsammans, våra nerver är inte redo för det. Jag lovar: vi kommer att hålla oss till det när denna adventskalender är färdigskriven…

Inside3 Escape © © Doug Factory

Observera att, liksom de tidigare pusslen på marknaden, är Inside3 Escape Dungeon helt designad av entusiaster, tillverkad och monterad från A till Ö i Ile de France. Doug Factory var också måna om att minska konsumtionen av traditionell plast så mycket som möjligt och valde en vegetabilisk komposit.

Dungeon är den första medlemmen i en familj som består av emblematiska platser. Vi väntar nyfiket på releasen av Alcatraz- och Arkham-versionerna, vars namn utan tvekan väcker minnen för popkulturfans.

Mindre känt, men lika lovande, är Hoppers hus inspirerat av ett verk av målaren Edward Hopper. Slutligen kommer Djenné att återge utseendet på byggnaderna i den maliska staden med samma namn, listad som universellt arv av UNESCO.

Hitta Inside3 Escape Dungeon på Doug Factorys webbplats

Eller…

Vi rekommenderar varmt Inside3 Original, som Dungeon härstammar från. Finns i ett dussin versioner, den har formen av en kub med mer eller mindre komplexa meandrar beroende på svårighetsgrad. I sin mest känsliga version kan modellen inte demonteras och har ingen plan, inte ens delvis. Lycka till…

Hitta vårt urval av adventskalendern!

Du röstade för det, vi hörde dig: Clubic adventskalender är tillbaka för tredje året i rad. Vi har valt ut originalprodukter åt dig, roliga och ibland passerade under radarn, men som verkar värda att intressera för nördarna som sover i dig. Vi har haft dem alla i våra händer, vi har testat dem och vi har älskat dem. Annars skulle vi inte presentera dem för dig…

Och för mer ovanliga presentidéer påminner vi dig om att 2019 och 2020 adventskalendrar fortfarande är online!

 • Vi kände till konsolerna retrogaming handhållen, men ännu inte “nyckelringkonsoler”. Detta är dock idén med FunKey S, som kan efterlikna en Playstation eller en Nintendo 64!
 • Efter år av forskning har den australiensiska startupen Nura kokat ihop Nuratrue, de första hörlurarna riktigt trådlöst utnyttja akustisk otoemission.
 • Att designa och programmera din egen robot har aldrig varit så enkelt och roligt som med ClicBot. Allt utan att skriva en enda kodrad!
 • Det är nu möjligt att njuta av Pixel Art med lätthet med Pixoo Max från Divoom.
 • insta360 Go 2 är den minsta och lättaste actionkameran som finns och har fortfarande exceptionell stabilisering.
 • Fujifilms Instax Link Wide skriver ut foton, men istället för att använda bläck och papper avleder den skickligt gammal gammal film.
 • Vad ska man göra med en högteknologisk produkt ur drift? Återvinn det till ett verk att hänga på väggen såklart! Detta är vad Grid Studio erbjuder med sina originalkompositioner.
 • Tillverkade med passion av två pusselälskare, Silver City pusselboxarna från NKD Puzzle är värda en omväg.
 • Designad för sportbruk, Aeropex från Aftershokz drar fördel av egenskaperna hos benledning för att överföra ett mycket korrekt ljud.
 • Ett enkelt smartphone-grepp, ProGrip från ShiftCam? inte riktigt. Den har användbara funktioner i många situationer…
 • LEGO Titanic-setet är enormt och detaljerat och är ett av de mest imponerande som någonsin gjorts. Och precis som sin lysande modell sjunker den när du lägger den i vatten.
 • Även om du inte har en grön tumme kan du odla dina egna växter utan problem med Nano Garden från Prêt-à-Pousser.
 • Micro Player Street Fighter II från My Arcade är en trogen kopia av det berömda arkadskåpet. Och dessutom fungerar det perfekt!
 • Med Polaroid Go behöver du inte längre bära med dig en skrymmande kamera för att uppleva de enkla glädjeämnena med omedelbar fotografering.
 • Oavsett om du har en superhjältes kroppsbyggnad eller inte, kan du lukta lika gott som de gör med DC Comics-serien av dofter. Det är redan en början…
 • Klipsch T5 II ANC-hörlurarna erbjuder bra ljudkvalitet samt ett originalt kontrollsystem för huvudrörelser.
 • FiiT-masken designad av R-Pur erbjuder stor användarkomfort och har lyxen att vara anpassningsbar.
 • Resistent, vattentät och producerar mycket bra ljudkvalitet, Bose SoundLink Flex-högtalaren har många argument att framföra mot hård konkurrens.

Relaterade Artiklar

Back to top button