Innehållet i detta meddelande stöds inte på Skype

Skype – en bra kommunikationstjänst, men ibland, om du försöker ringa ett videosamtal, kan du se följande meddelande som svar: “Innehållet i detta meddelande stöds inte”(Innehållet i detta meddelande stöds inte) . Att lösa detta problem kräver bara lite arbete. Så låt oss gå vidare och se hur vi löser det här problemet Skype .

Innehållet i detta meddelande stöds inte. Fel Skype

Det rapporterades att problemet kvarstår endast för användare Microsoft Skype Home och förekommer i:

  1. Eko/ljudtest
  2. iOS Skype
  3. Windows 10
  4. Xbox
  5. android

Problemet observeras inte i tidigare versioner Skype vilket indikerar att detta kan vara ett fel i de senaste inbäddade versionerna av programmet Skype för Windows 10 .

Avinstallera och installera om Skype-appen(Avinstallera och installera om Skype-appen)

För att fixa detta, öppna PowerShell som administratör, skriv följande och klicka Enter-tangent(Stiga på) .

get-appxpackage *skype* | remove-appxpackage

Åtgärden för att avinstallera programmet börjar omedelbart Skype .

När du har avinstallerat appen, besök Microsoft Store ladda ner och installera den senaste Skype-appen och se om det hjälper.

Använd klassisk Skype-datorprogramvara(Använd klassisk Skype för Desktop-programvara)

Om inte, kan du ladda ner Klassiskt Skype(klassisk version av Skype). De flesta användare Skype rapporterar att problemet inte förekommer i tidigare versioner Skype . Således är det säkert att anta att äldre versioner Skype immun mot detta problem. Dessutom en återgång till den klassiska versionen Skype verkar vara den snabbaste och mest pålitliga metoden. Stegen nedan guidar dig genom hela processen.

Innehållet i detta meddelande stöds inte på Skype

Besök webbplats skype.com(skype.com) och klicka på knappen Skaffa Skype för Windows(Skaffa Skype för Windows) . Sedan från tillgängliga nedladdningar Skype Välj Skype för Windows och klicka sedan på den blå nedladdningsknappen och spara installationsfilen på önskad plats.

Om metoden ovan inte ger dig de önskade resultaten kan du helt enkelt leta efter Windows 10-uppdateringar (leta efter Windows 10-uppdateringar), installera dem och se om problemet är löst. Varje uppdatering för Windows innehåller buggfixar och mindre förbättringar. Så det här alternativet verkar vara en relativt enkel lösning på detta fel skype.

Läs mer(Läs nästa) : Skype för Windows 10 fungerar inte eller ringer röst- och videosamtal) .

Skype är en bra kommunikationstjänst, men ibland om du försöker ringa ett videosamtal kan du se följande meddelande i gengäld – Innehållet i detta meddelande stöds inte. Att felsöka det här problemet kräver bara lite arbete. Så låt oss fortsätta och se hur du löser det här problemet i Skype.

Innehållet i detta meddelande stöds inte Skype-fel

Det har rapporterats att problemet kvarstår bara hos Microsoft Skype Home-användare och uppstår i:

  1. Eko/ljudtest
  2. iOS Skype
  3. Windows 10
  4. Xbox
  5. Android

Problemet märks inte med de tidigare versionerna av Skype, vilket signalerar att det kan vara ett fel i de senaste inbyggda versionerna av Skype-appen för Windows 10.

Avinstallera och installera om Skype-appen

För att fixa detta, öppna PowerShell som administratör, skriv följande och tryck på Enter-tangenten.

get-appxpackage *skype* | remove-appxpackage

Åtgärden börjar omedelbart att avinstallera Skype-appen.

skype fel

När appen har avinstallerats, besök Microsoft Store, ladda ner och installera den senaste Skype-appen och se om det hjälper.

Använd den klassiska programvaran Skype för skrivbordet

Om det inte gör det kan du ladda ner klassisk version av Skype. De flesta Skype-användare rapporterar att problemet inte kvarstår på tidigare versioner av Skype. Som sådan är det säkert att anta att de äldre versionerna av Skype är immuna mot detta problem. Att återgå till den klassiska versionen av Skype verkar dessutom vara den snabbaste och mest pålitliga metoden. Stegen nedan leder dig genom hela processen.

Innehållet i detta meddelande stöds inte i Skype

Besök och klicka på knappen. Välj sedan Skype för Windows bland de tillgängliga Skype-nedladdningarna och klicka sedan på den blå nedladdningsknappen och spara installationsfilen på önskad plats.

Om metoden ovan inte ger önskat resultat kan du helt enkelt leta efter Windows 10-uppdateringar, installera dem och se om problemet är löst. Varje uppdatering av Windows innehåller buggfixar och mindre förbättringar. Så det här alternativet framstår som en relativt enkel lösning på detta Skype-fel.

Läs nästa: Skype för Windows 10 fungerar inte eller ringer röst- och videosamtal.

Relaterade Artiklar

Back to top button