Ingenting telefon (1): inte officiellt presenterad ännu, du kan redan förbeställa den

Telefon1 © Ingenting

De tekniska egenskaperna och priset på Nothing Phone (1) kommer att avslöjas den 12 juli. Om du har blind tilltro till Ingenting är förbeställningar redan öppna.

The Nothing Phone (1) har varit föremål för stora retas i flera månader. Men förutom ett foto av smarttelefonen och en video av Marques Brownlee har vi fortfarande inget särskilt konkret om det. Lyckligtvis närmar sig den officiella lanseringen: den är planerad till den 12 juli, som en del av ett evenemang planerat till 17:00, som kommer att sändas live på sajten. ingenting.teknik samt på varumärkets YouTube-kanal. Om våra många artiklar om denna smartphone redan har gjort dig beroende, och du vill vara säker på att du kan få en modell, vet att förbeställningar nu är öppna.

En väntelista för att få ett pass

Antalet modeller som kan förbeställas är dock begränsat. Som indikeras av Ingenting, låter en väntelista dig få en inbjudan att förbeställa telefonen (1). Medlemmar i varumärkets privata community har fått sitt pass i förhandsvisning sedan den 24 juni och undviker väntelistan.

Men oroa dig inte om du inte är en av de lyckliga; du kan alltid registrera dig på den berömda väntelistan via ingenting.teknik för att kanske ha “chansen att få en inbjudningskod”. Och om du tyvärr befinner dig längst ner på listan, kommer du att spara några platser genom att dela din hänvisningslänk.

Tänk om det var 20 euro för “Ingenting” ?

Inbjudan ska skickas via e-post fram till den 12 juli; vid mottagandet har du 48 timmar på dig, med en till, att göra en insättning på 20 euro, ej återbetalningsbar, för att validera ditt förbeställningskort.

Sedan, från och med den 12 juli, efter presentationen därför kommer företaget att skicka privata länkar för att beställa Nothing Phone (1). När länken har erhållits är deadline för att beställa smarttelefonen 14 dagar. Naturligtvis kommer depositionen på 20 euro att dras av från priset. Dessutom kommer medlemmar i Nothing-communityn att få en kupong på 20 euro som kan användas i företagets butik för att köpa till exempel tillbehör eller hörlurar (1).

Som nämnts ovan är de tekniska specifikationerna och priset på telefonen (1) för närvarande inte kända. Ingenting minns i sitt pressmeddelande att dessa mysterier kommer att lösas under evenemanget ” Återgå till Instinct “, 12 juli 2022 därför, kl. 17.00, Paris tid.

Enligt en tidigare läcka skulle Nothing Phone (1) vara nära 500 euro i kassan. När det gäller egenskaperna, läckor frammana en 6,43-tums 90 Hz AMOLED-skärm och en Snapdragon 778G SOC.

Källa: Inget pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button