Ingenting Telefon (1): en lite version närmar sig? Carl Pei svarar

Ingenting telefon 1 © © Christelle Perret för Clubic

Knappt tillgänglig, den Ingenting Telefon (1) är redan kärnan i vissa rykten om en Lite-version.

En mer prisvärd version, som särskilt skulle dra en linje under en av de mest emblematiska funktionerna i denna nya smartphone.

En Nothing Phone (1) Lite närmar sig?

Det har gått några veckor sedan märket Nothing lyfte på slöjan på sin allra första smartphone, kort och gott kallad Phone (1). En smartphone vars fullständiga test redan finns tillgängligt på Clubic-sidorna och som utmärks i synnerhet av en häpnadsväckande ljussignatur på baksidan.

Snabbt har många spridit rykten om den kommande lanseringen av en andra Nothing-smartphone, en “Lite”-version, som saknar, bland annat, ljussignaturen Glyph Interface. Ett sätt för Nothing att visa denna Lite-version till ett pris som är lägre än de 499 euro som krävs för telefonen (1).

Fake news enligt Carl Pei

Ett rykte framfört i synnerhet av tidningen Android Police, som snabbt utmanades av… Carl Pei, grundaren av varumärket Nothing. Den sistnämnde ville dela tidningens artikel, helt enkelt åtfölja den senare med de två orden som är så kära för Donald J. Trump: ” falska nyheter “.

Med all sannolikhet finns det inga planer på någon Nothing Phone (1) Lite på sidan av Nothing. Observera att ryktet troligen förs av Den mobila indianen hade till en början redan snabbt nekats av Ingenting.

Låt oss komma ihåg att enligt ett nyligen genomfört test utfört av PBKReviews, smarttelefonen signerad Ingenting skulle erbjuda en särskilt smärtsam demontering. Det bakre glaset och Glyph-gränssnittet är ganska lätta att ta bort, men för all slutlig hårdvara blir arbetet komplicerat, så rivnings- och reparationskanalen gav Nothing Phone ett totalbetyg på 3/10 ( 1).

Källa: 91Mobiler

Relaterade Artiklar

Back to top button