Inga förändringar i sikte för lagringen av iPhone 14 Pro?

iPhone 14 © © Jon Prosser x Ian Zelbo

Dagarna går framåt, och utbudet aviPhone 14 blir tydligare. Ett nytt rykte om nästa smartphones från Apple har faktiskt spridits. Och det gäller lagringen av dessa efterlängtade mobiler.

På detta område bör det amerikanska företaget spela försiktigt.

Apple förbereder sig för att rita

Ljudet från korridoren börjar intensifieras på nivån för nästa iPhone. De senaste veckorna har vi särskilt fått veta att ett Alltid på-läge kommer att stå på programmet. Men det som särskilt fångade våra läsares uppmärksamhet var naturligtvis priset för varje iteration. Och medan Apple verkar skryta internt om någon form av prisstopp, kan höjningar fortfarande vara i horisonten.

Som vi nyligen förklarade borde Pro- och Pro Max-versionerna av iPhone 14 kosta 100 euro mer jämfört med sina respektive motsvarigheter i iPhone 13-sortimentet. Han kommer med stora innovationer för att förklara en sådan ökning… Det är därför vi hade rätt att förvänta oss insatser gällande intern lagring av mobiler.

Aldrig förändra ett vinnande lag?

Den 10 augusti förklarade undersökningsföretaget TrendForce att iPhones 14 Pro och Pro Max skulle innehålla minst 256 GB internminne. 512 GB och 1 TB versioner nämndes också vid detta tillfälle. Analytikern Jeff Pu håller dock inte med. Enligt honom kommer Apple att erbjuda många 128 GB-utgåvor för de dyraste mobilerna i sortimentet.

Om det skulle sluta verifieras skulle denna information vara minst sagt en besvikelse. Detta skulle tyda på att Apple inte ens kommer att passera prishöjningspillret via mer lagring på basmodellerna. iPhone 14 Pro 128 GB skulle då säljas för 1 099 $ och iPhone 14 Pro Max 128 GB för 1 199 $. Alla hade nog uppskattat ett utrymme på 256 GB med sådana priser. Låt oss hoppas på goda nyheter när telefonerna blir officiella…

Källa: MacRumors

Relaterade Artiklar

Back to top button