Indragna produkter: efter Kinder kommer nya farliga livsmedel

Uppståndelsen väckts (lyckligtvis) av och som ser huvudpersonen Snällareöverskuggade en annan serie farliga produkter som dras tillbaka från marknaden. Under de senaste veckorna har vi faktiskt inte slutat prata om faran man möter genom att äta Ferreros produkter. Ändå det är inte det enda hotet i en cirkel. När vi fortsätter att fokusera på choklad upptäcker vi också mat farligt för vår hälsa.

Uttagna produkter: var försiktig med vad du äter

Mellan livsmedel Mer farlig anlände till Italien hittar vi varm paprika från Dominikanska republiken och Indien, förorenade från bekämpningsmedel oregelbunden med en procentandel av 20 % ().

Sedan finns det gojibär från Kina, förorenade från bekämpningsmedel oregelbunden med en procentandel av 13 % ().

Tredje plats upptagen av ris kommer från Pakistan, förorenade från bekämpningsmedel oregelbunden med en procentandel av 12,5 % ().

DE granatäpplen av Turkiet ligger på fjärde plats med nästan en av tio oregelbundna prover: kontaminering från bekämpningsmedel gäller 9,1 % av de testade proverna ().

Kommer från Kina, den du förorenade har en procentandel av bekämpningsmedel oregelbunden8,3 % ().

Tydligen ser det ut som en liten och ofarlig zucchini, i verkligheten består den av en procentandel av oregelbundna prover av 6,7 % ().

Akta dig för pitaya eller drakfrukt av Indonesien, förorenade från bekämpningsmedel oregelbunden med en procentandel av 6,7 % ().

En procentandel av prover oregelbunden av 6 % ().

Också farligt jag paprika godis från Egypten som, liksom oliver, åtnjuta ett subventionerat nolltullsystem av Europeiska unionen. Av dessa är 3,8 % befanns vara oregelbunden med tanke på förekomsten av

Till sist de egyptiska oliverna, förorenade från bekämpningsmedel oregelbunden med en procentandel av 3,7 % ().

Relaterade Artiklar

Back to top button