Indeek Notes är en gratis och bärbar anteckningsapp för Windows 10

Om du ofta glömmer att komma ihåg viktiga saker, börja använda en anteckningsapp. Introducerar Djupa anteckningar är en gratis app för anteckningar som inte kräver installation. Bortsett från funktionen för mörkt läge innehåller den också andra viktiga funktioner.

Indeep Notes för Windows PC

Här är några av de användbara funktionerna:

 • Samling av anteckningar:(Anteckningssamling:) du kan klassificera anteckningar efter dina krav. Ibland behöver användare kategorisera anteckningar efter prioritet och användbarhet. Om ja, kommer den här funktionen att hjälpa dig mycket.
 • Hitta samling:(Hitta samling:) erbjuder möjligheten att snabbt hitta en specifik uppsättning eller samling.
 • Sökanteckningar:(Anteckningssökare:) om du har otaliga anteckningar i appen InDeep Notes använd sökrutan för att hitta en specifik anteckning.
 • Byta tema:(Ändra tema:) Om du vill använda ett mörkt tema eller något annat tema än vitt kan du ändra temat för den här appen.
 • Ändra teckensnitt för anteckningar och träd.(Ändra teckensnitt för anteckningar och träd:) De flesta bärbara anteckningsapplikationer tillåter dig inte att ändra teckensnitt. i alla fall InDeep Notes låter dig göra detta.
 • Flytta anteckning:(Flytta anteckning:) Om du skapade en anteckning i fel samling kan du flytta den från den nuvarande samlingen till den nya.

För att ladda ner och börja använda På djupet Anteckningar i Windows 10 gör följande.

När du laddar ner appen från den officiella webbplatsen får du en ZIP-fil som måste packas upp. Efter det dubbelklickar du på filen InDeep Notes.exe för att starta denna anteckningsapp i Windows 10 . När du har öppnat kommer du att se detta fönster-

Skapa nu en ny samling eller byt namn på en befintlig.

För att göra detta, högerklicka på ” Ny kollektion(Ny samling)” och välj alternativet ” Döp om(Döp om)”. Efter att ha gett den ett namn, högerklicka på den och välj ” Ny lapp(ny not)”.

InDeep Notes är en gratis portabel anteckningsapp för Windows 10.

Efter det kan du skriva din anteckning på höger sida. Så här kan du komma igång med denna anteckningsapp för Windows 10 .

Här är några tips och tricks du kan följa för att lära känna dig bättre. På djupet anteckningar.

För att flytta en anteckning från den aktuella samlingen till en ny, högerklicka på önskad anteckning, välj ” Flytta anteckning(Flytta anteckning )” och välj målsamlingen.

InDeep Notes är en gratis portabel anteckningsapp för Windows 10.

För att ändra antecknings- och trädtypsnittet, klicka på ” Installera(Ange )” och välj ” Notera teckensnitt(Notera teckensnitt)” eller ” Trädteckensnitt»(Trädteckensnitt) . Efter det kommer du att få möjlighet att ändra teckensnitt, teckenstorlek, etc.

InDeep Notes är en gratis portabel anteckningsapp för Windows 10.

Om du vill aktivera det mörka temat eller något annat tema, klicka på ” Installera(Ange ) “, välj ” färgtema(Färgtema)” och välj ett nytt tema enligt dina krav. Följande teman är tillgängliga i denna applikation:

 • Mörk
 • Mörkare
 • Grå
 • Grön
 • Orange

InDeep Notes är en gratis portabel anteckningsapp för Windows 10.

Standard InDeep Notes använder systemtemat. Med andra ord, om du använder det systemomfattande mörka läget kommer det att använda samma, och vice versa.

För att ändra textkodningen, klicka på ” Installera(Ange)”, välj ” Textkodning(Textkodning)” och välj lämpligt alternativ. Den innehåller nästan all möjlig kodning som finns på marknaden. De flesta av dem är dock gömda i huvudkategorin.

Med tanke på allt InDeep Notes passar alla som gillar att använda mörkt läge, enkelt användargränssnitt, anpassningsbart typsnitt etc. Ett lösenordsskydd skulle dock vara ett plus som denna anteckningsapp inte har.

Det är allt! Om du vill kan du ladda ner den här gratis anteckningsappen från den officiella nedladdningssidan.

Om du ofta glömmer att komma ihåg viktiga saker, börja använda en anteckningsapp. Introducerar Djupa anteckningar, som är en gratis app för anteckningar som inte kräver någon installation. Förutom att ha funktionen mörkt läge, innehåller den fler andra viktiga funktioner.

Indeep Notes för Windows PC

Några av de användbara funktionerna är följande:

 • anteckningssamling: Du kan kategorisera anteckningar enligt dina krav. Ibland kräver användare separata anteckningar baserat på prioritet och användbarhet. I så fall skulle den här funktionen hjälpa dig mycket.
 • hitta samling: Det erbjuder ett alternativ för att snabbt hitta en specifik uppsättning eller samling.
 • anteckningssökare: Om du har otaliga anteckningar i InDeep Notes-appen, använd sökrutan för att hitta en viss anteckning.
 • Byta tema: Om du gillar att använda ett mörkt tema eller något annat tema förutom det vita, är det möjligt att ändra temat för denna app.
 • Ändra teckensnitt för anteckning och träd: De flesta av de bärbara anteckningsapparna tillåter dig inte att ändra teckensnittet. Men InDeep Notes låter dig göra det.
 • Flytta anteckning: Om du skapat en anteckning i en felaktig samling är det möjligt att flytta den från den aktuella samlingen till en ny.

För att ladda ner och börja använda InDeep Notes på Windows 10, följ dessa steg-

När du laddar ner appen från den officiella webbplatsen får du en .zip-fil som måste extraheras. När du är klar dubbelklickar du på filen för att köra den här anteckningsappen på Windows 10. När du har öppnat det ser du det här fönstret-

Indeep Notes för Windows PC

Skapa nu en ny samling eller byt namn på den befintliga.

För det, högerklicka på ny kollektionoch välj Döp om alternativ. Efter att ha gett den ett namn, högerklicka på den och välj ny lapp alternativ.

InDeep Notes är en gratis och bärbar anteckningsapp för Windows 10

Efter det är det möjligt att skriva ner din anteckning på höger sida. Det är hur du kan komma igång med denna anteckningsapp för Windows 10.

Här är några tips och tricks som du kan följa för att bli mer bekant med InDeep Notes.

För att flytta en anteckning från den aktuella samlingen till en ny, högerklicka på önskad anteckning, välj Flytta anteckning alternativet och välj destinationssamlingen.

InDeep Notes är en gratis och bärbar anteckningsapp för Windows 10

För att ändra teckensnittet för anteckningen och trädet, klicka på uppsättning knappen och välj anteckningstypsnitt eller träd teckensnitt. Efter det kommer du att få ett alternativ att ändra teckensnitt, teckenstorlek, etc.

InDeep Notes är en gratis och bärbar anteckningsapp för Windows 10

Om du vill aktivera ett mörkt tema eller något annat tema, klicka på uppsättning knappen, välj färgtema, och välj ett nytt tema enligt dina krav. Följande teman är tillgängliga i den här appen

 • Mörk
 • Mörkare
 • grå
 • Grön
 • Orange

InDeep Notes är en gratis och bärbar anteckningsapp för Windows 10

Som standard använder InDeep Notes systemtemat. Med andra ord, om du använder ett systemomfattande mörkt läge kommer det att använda samma och vice versa.

För att ändra textkodningen, klicka på knappen, välj Textkodning, och välj något därefter. Den innehåller nästan all möjlig kodning som finns på marknaden. De flesta av dem är dock dolda i den primära kategorin.

Med tanke på allt är InDeep Notes lämplig för alla som gillar att använda mörkt läge, enkelt användargränssnitt, anpassat typsnitt, etc. Ett lösenordsskydd skulle dock ha varit ett plus, vilket inte kommer med den här anteckningsappen.

Det är allt! Om du vill kan du ladda ner den här gratis anteckningsappen från den officiella nedladdningssidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button