Inaktivera Windows 10-uppdateringar med Windows Update Blocker

Företaget har dock fler problem än vanligt med några av dessa uppdateringar, vi hänvisar specifikt till problem som vissa användare upptäcker när de installerar några av dem. Detta är något som upprepar sig fler gånger än önskat med den resulterande facit i hand för användare som måste falla offer för dessa fel. De hecho, tal y como os hacíamos sabre este mismo fin de semana, la ultimata aktualisering Lanzada för märket, den KB3201845 también ha generado problem en su instalación, tal y como han ido reportando los usuarios en diversos foros av Röd estas últimas Timmar.

Sanningen är att den senaste versionen av Redmond system Windows 10, har färre alternativ för användarkontroll för att hantera beteendet för de ständiga uppdateringarna som den tar emot, vilket inte hände i tidigare versioner. Det finns faktiskt inget alternativ att inaktivera dem via det vanliga panel MOT kontrollera eller från en av installationsfunktionerna i Windows 10, när några nya, installeras automatiskt, som du vill eller inte. Det är dock en funktion som för enkelhetens skull är väldigt intressant för vissa.

Å andra sidan, om du vill kontrollera processen för slå vad nivå ovannämnda vi kan göra detta genom att inaktivera tjänsten Windows Update kl från tjänstehanteraren och ändra inställningen, aktivera den sedan igen när du vill kolla systemet om det finns nya uppdateringar, det är en bummer.

Windows Update blockerare

Det är därför vi är det låt oss prata om Windows Update Blocker ett gratis program som hjälper oss att inaktivera eller aktivera automatiska uppdateringar i Windows 10 med ett enda klick. Till att börja med kommer vi att säga att det är mjukvara bärbara vilket innebär att ingen installation krävs, så det finns inga rester på hårddisken efter att den har kasserats.

Därför, om vi laddar ner den körbara filen till en USB-sticka extern enhetstyp vi kan ta det här programmet med oss ​​för att kunna använda det på vilken dator som helst och när som helst. När vi kör i det nya fönstret Windows Update Blocker som visas, välj bara alternativet som heter » D Isable Service » och klicka på knappen « Ap flyga nu “. Vi rekommenderar också att du aktiverar alternativet ” Skydda tjänsteinställningar för att förhindra framtida problem om oönskade förändringar inträffar i systemet.

Även i RedesZone-portalen förklarar de ett annat sätt att inaktivera Windows 10-uppdateringar så att vi har andra ytterligare alternativ.

Relaterade Artiklar

Back to top button