Inaktivera Microsoft Edge Notification i Windows 10

Om du använder Chrome webbläsare(Chrome webbläsare) Windows 10 kommer du regelbundet att meddelas att du bör använda Microsoft Edge därför att Krom förbrukar mer energi eller krom(batteri eller Chrome) är långsammare än kant . Jag tyckte att båda dessa skäl var dumma, och den här marknadsföring gimmick(marknadsföring gimmick) från Microsoft besviken flera användare. Tydligen om du använder kant du kommer att få en belöning, men ingen av användarna vill se detta irriterande meddelande från Windows och vill inte stänga av dem.

Inaktivera Microsoft Edge Notification i Windows 10

Innan(För det första) är ovanstående meddelanden inte självgenererade Microsoft Edge , men är systemmeddelanden. Som andra meddelanden där du kan högerklicka på dem och välja ” Inaktivera avisering(Inaktivera avisering) “, du kan inte göra detta för dessa meddelanden. Eftersom alternativet är inaktivt är det omöjligt att inaktivera dem.

Att lugnt njuta Windows utan att se denna så kallade annons från Microsoft , det finns en enkel växel som kan stänga av alla dessa irriterande aviseringar. Alltså utan att förlora tid, låt oss(tid) låt oss se hur man inaktiverar Microsoft Edge-meddelande (Microsoft Edge Notification)Windows 10 med hjälp av guiden nedan.

Inaktivera Microsoft Edge-meddelande i Windows 10(Microsoft Edge Notification)

(Se till) Var noga med att skapa punkt återhämtning(återställningspunkt) till fall om något(fall något) går fel.

1. Tryck på knappen Windows-tangent+ jag att öppna “Inställningar(Inställningar)”, tryck sedan på ” Systemet”.(Systemet.)

Tryck på Windows-tangent + I för att öppna Inställningar och klicka sedan på System |  Inaktivera Microsoft Edge Notification i Windows 10

2. Välj i menyn till vänster Meddelanden och åtgärder.(Meddelanden och åtgärder.)

3. Skrolla(Bläddra) ner till ” Aviseringar»(aviseringsavsnittet) och sök efter ” Få tips, tricks och förslag när du använder Windows(Få tips, tricks och förslag när du använder Windows).

Rulla ned tills du hittar Få tips, tricks och förslag när du använder Windows.

4. Du hittar en strömbrytare under ovanstående inställning, stäng av den.

Utvalda:(Rekommenderad:)

  • Att korrigera(Fix) Windows 10-uppdateringsfel 0x8e5e0147(Uppdateringsfel 0x8e5e0147)
  • Fixa dator(Fix Computer) startar inte förrän den startas om flera gånger
  • Hur fixa Windows Update-fel 0x8007007e(Åtgärda Windows Update Error 0x8007007e)
  • Åtgärda MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS-fel(Åtgärda MULTIPLE_IRP_COMPLETE_REQUESTS-fel)

Det är allt, du är framgångsrik inaktiverat Microsoft Edge-meddelande i Windows 10(Inaktivera Windows 10 Microsoft Edge Notification) , men om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Om du använder webbläsaren Chrome på Windows 10 kommer du regelbundet att få ett meddelande om att du bör använda Microsoft Edge eftersom Chrome tar ur mer batteri eller Chrome är långsammare än Edge. Jag tyckte att båda dessa skäl var dumma, och denna marknadsföringsgimmick från Microsoft har gjort flera användare besvikna. Tydligen, om du använder Edge kommer du att tjäna belöningar, men ingen av användarna vill se detta påträngande meddelande från Windows och vill inaktivera dem.

Inaktivera Windows 10 Microsoft Edge Notification

Först och främst genereras inte ovanstående meddelanden av Microsoft Edge själv, och de är systemgenererade meddelanden. Liksom andra meddelanden där du kan högerklicka på dem och välja Inaktivera meddelande, kan du inte göra detta för dessa meddelanden. Eftersom alternativet är nedtonat och det inte finns något sätt att tysta dem.

För att använda ditt Windows lugnt utan att se dessa så kallade annonser från Microsoft, finns det en enkel växel som kan inaktivera alla dessa irriterande meddelanden. Så utan att slösa någon tid, låt oss se hur du inaktiverar Windows 10 Microsoft Edge Notification med hjälp av guiden nedan.

Inaktivera Windows 10 Microsoft Edge Notification

Se till att skapa en återställningspunkt, ifall något går fel.

1. Tryck på Windows-tangent + I för att öppna Inställningar och klicka sedan på Systemet.

Tryck på Windows-tangent + I för att öppna Inställningar och klicka sedan på System |  Inaktivera Windows 10 Microsoft Edge Notification

2. Från menyn till vänster, välj Aviseringar och åtgärder.

3. Rulla ned till avsnittet Meddelanden och hitta “Få tips, tricks och förslag när du använder Windows“.

Scrolla ner tills du hittar Få tips, tricks och förslag när du använder Windows

4. Du hittar en växling under ovanstående inställning, inaktivera den.

Rekommenderad:

Det är det du har lyckats med Inaktivera Windows 10 Microsoft Edge Notification men om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarens avsnitt.