Imponerande Samsung Galaxy Z Fold 4 bevisar sin tillförlitlighet i hållbarhetstester

Samsung Galaxy Z Fold 4 © JerryRigEverything

Den allra senaste Samsung Galaxy Z Fold 4 har precis genomgått ett extremt farligt test. Verkligen det nya hopfällbar smartphone av det sydkoreanska företaget handlades av händer och verktyg JerryRigAllt.

Och låt oss säga det direkt, mobilen kom ur det lysande!

Fällbara telefoner är inte längre så ömtåliga?

Detta är en förebråelse som ofta dyker upp när man talar om smartphones med vikbar skärm. Vid tillkomsten av detta sortiment visade de första modellerna för lite hållbarhet och soliditet för att inspirera användarnas förtroende. Och när du spenderar nästan 2 000 euro kan du känna dig berättigad att ha en robust mobil i dina händer.

Under upprepningarna har tekniken utvecklats och denna stora brist har delvis raderats. Men hur är det med Samsung Galaxy Z Fold 4? Detta är vad YouTube-kanalen ville veta JerryRigAllt. Testaren arbetade med att tortera telefonen till det asiatiska multinationella företaget för att illustrera dess robusthet inför de värsta yttre aggressionerna. Det minsta vi kan säga är att vi kommer fram lugnade av denna demonstration.


Ett lyckat krocktest!

I ungefär tio minuter kan Z Fold 4 ses genomgå fruktansvärda övningar… vilket inte hindrar den från att fungera nästan normalt i slutet av testet. Smarttelefonen slås på smidigt och dess gångjärn går inte sönder även när man försöker böja den åt fel håll. Endast den tändare orsakar förödelse, för när den kommer i kontakt med en låga blir pixlarna på den interna skärmen svart/grön och återhämtar sig aldrig.

Men bortsett från detta extrema fall klarar Galaxy Z Fold 4 alla tester med råge. Således, även om den är lite missbrukad, bör den hopfällbara smartphonen från Samsung inte drabbas av betydande skada. En utmärkt poäng i väntan på vårt fullständiga test.

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button