Iliaden: alla kunder är i allvarlig fara

Alla kunder Iliaden de är i allvarlig fara. På spel står livräddningar om du inte är uppmärksam och faller in fälla. I princip en sprider sig bedrägeri på nätet riktigt hänsynslös. Gjord till perfektion av hacker experter, har satt även de mest vana vid online i schack. Låt oss tillsammans ta reda på vad det är, hur Undvika det och varför det är så farlig. Här är alla detaljer.

Iliaden: akta dig för århundradets bluff

Den franska operatören som nyligen landade i Italien har gjort genomskinlighet ochärlighet hans arbetshäst. Priser Och priser från Iliaden jag är verkligen inbjudande och garanterat livet ut. Så på kort tid har den erövrat mycket kunder ta bort dem från andra operatörer. Men verkligheter som dessa lämpar sig väl för att bli attackerade av cyberkriminella skrupelfria som, rider användarnas blinda förtroende, gör det värsta bedrägerier på nätet av historien.

Detta är fallet med en sympatisk spela som sprider sig som en löpeld bland alla kunder Iliaden. Bra bara för att det, efter att ha skapats ad hoc, tillåter alla att vinna. där webbsida varifrån det verkar är nästan identisk till operatörens med undantag förurl.

I grund och botten lovar spelet att komma in hyllning a Samsung Galaxy S21 prövar lyckan. Genom att välja vinnande kuvertkunden måste göra är bidra med några euro kl Fraktavgifter att ta emot gåva.

iliad-spel-bedrägeri-online

Icke desto mindre, när uppgifterna i kreditkortfunderar på att ge dem till iliadinom en kort tid kommer den stackars olyckliga att finna sig själv med sin klonat kort och den bankkonto tömt.

Det är av yttersta vikt att vara försiktig. Kontrollera alltid webbadressendet är adressen som visas när du klickar i mittfältet webbläsare. På så sätt kan du förstå om hemsida är den officiella av Iliaden eller om det är en falsk. Dessutom, om du redan har spelat genom att skicka in dina data för att ta emot bedräglig gåva du måste omedelbart att blockera din kreditkort genom att kontakta lämplig kundvård av banken som är aktiv 24 timmar om dygnet.

Relaterade Artiklar

Back to top button