Iliad, 5G är gratis men avskedet till denna tjänst är …

Iliaden erbjuder sitt bästa pris på marknaden under några dagar, nämligen Giga 120. Kunder som bestämmer sig för att aktivera denna kampanj kommer att ha tillgång till en all inclusive-biljett som ger nästan obegränsad konsumtion med garanti för de mest konkurrenskraftiga priserna någonsin.

Iliaden, stegen för ett framtida farväl till 3G

Paketet av Giga 120 garanterar abonnenter obegränsade samtal till alla fasta och mobila nummer, SMS som skickas till valfritt nummer i den egna adressboken och till och med 150 Giga för nätverkssurfning. En ytterligare överraskning för denna kampanj är också närvaron av teknologi 5G garanteras utan kostnad.

En allt mer riktad investering mot 5G ger det. I slutet av 2022 vill säkerställa denna tjänst till de flesta av sina abonnenter. Fler och fler prenumeranter, därför kommer användare att kunna surfa på nätet med de högsta hastigheterna någonsin, upp till 4 Gbps för nedladdningsoperationer.

Den definitiva lanseringen av 5G på Iliad kommer dock att leda till några konsekvenser. Kort sagt, faktiskt, även användarna av den franska leverantören kommer att behöva ge upp 3G, i kraft av en avvecklingsprocess för gamla internetnät.

Iliads arbete, åtminstone enligt rykten, när det gäller 3G i Italien bör följa i fotspåren av andra leverantörer som Vodafone och TIM. Till skillnad från de andra operatörerna kommer dock avyttringsprocessen inte att slutföras förrän operatören når full täckning av territoriet med den nuvarande tekniken för 4G-linjer.

Relaterade Artiklar

Back to top button