IKEA: stolar och skrivbord samsignerade med Asus ROG kommer att finnas till försäljning från oktober

Asus ROG möbler - Ikea © Ikea

Vi har väntat på spelprodukterna som annonserats av IKEA och Asus ROG i nästan ett år nu. Vi ska äntligen serveras, med lite fördröjning inför läsårets start.

I slutet av 2020 hade IKEA och Asus ROG börjat reta ett partnerskap, som hade realiserats i början av 2021 med presentationen av en hel rad produkter dedikerade till spel. Dessa kommer äntligen att finnas tillgängliga inom varumärket från och med oktober månad.

Läs också:
IKEA lanserar spelhårdvara i samarbete med Asus ROG

IKEA går in på marknaden för spelprodukter med Asus ROG

Totalt kommer ett trettiotal produkter att lanseras inom några veckor i vår region, efter att ha varit tillgängliga i Kina sedan i januari förra året.

Sex stora produktfamiljer väntas och som vanligt hos IKEA används de svenska namnen fortfarande på den internationella marknaden. Så vi slutar med UPPSPEL, LÅNESPELARE, MATCHSPEL, GRUPPSPEL, UTESPELARE och HUVUDSPELARE.

Vi finner i var och en av dem den radikala ” stava “, som tysktalande inte kommer att ha några problem att identifiera som ett ord som betyder ” Spel eftersom det har samma etymologiska ursprung som spel » Tysk.


Läs också:
IKEA Symfonisk: vi vet mer om nästa högtalare från Sonos och IKEA

En avancerad spelstol i början av 2022

När det gäller själva produkterna finns det något för alla, med stora möbler som ett skrivbord eller en spelstol, men även mer anekdotiska tillbehör som koppar eller resekuddar för nacken.

Vissa produkter finns redan i lager, även om den officiella lanseringen av sortimentet ännu inte har givits. Det kan därför vara så att vi nu kan beställa några produkter från detta samarbete mellan IKEA och Asus ROG beroende på dess geografiska läge.

Låt oss slutligen tillägga att nya produkter bör komma i början av 2022, inklusive en ny spelstol med läder av bättre kvalitet än referenserna som släpps i oktober. Det visade priset på den i Sverige motsvarar 300 euro inklusive moms.

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button