IKEA presenterar en osynlig trådlös Qi-laddare som passar “under” ditt skrivbord

Trådlös laddare Sjomarke © Ikea

Känd för sina kitmöbler skapade IKEA nyligen en division helt tillägnad det uppkopplade hemmet. Företaget fortsätter sin diversifiering genom att tillkännage en ny modell av trådlösa laddare
med lite originalitet.

Modellen SJÖMÄRKE är en osynlig trådlös Qi-laddare som kan installeras under ett skrivbord eller bord.

Läs också:
IKEA: stolar och skrivbord samsignerade med Asus ROG kommer att finnas till försäljning från oktober

En osynlig trådlös Qi-laddare

Senaste innovationen från det svenska märket, den trådlösa laddaren SJÖMÄRKE Qi som ska placeras under en trä- eller plastyta med dubbelhäftande tejp eller skruvar (ingår ej). IKEAs mål är att ge användarna en osynlig trådlös laddningslösning och nya dekorationsalternativ.

I sin användarmanual anger tillverkaren att stationen är perfekt att placera under ett skrivbord, ett sidobord, ett sängbord eller till och med en hylla. IKEA uppger vidare att SJÖMÄRKE-laddaren fungerar med alla material utom metall.

Läs också:
IKEA och Sonos: deras nästa Symfonisk-högtalare kommer att ha formen av en fotoram med en utbytbar front

Designad för en refill på längden

Detta aluminium- och plastblock, cirka 17 cm långt och 9 cm brett, behöver inte vara i direkt kontakt med telefonen för att ladda den. Enheten bör fortfarande helst placeras mindre än 8 mm från stationen, med vetskap om att maximal laddningsprestanda endast kan uppnås om ytan mellan de två enheterna är mindre än 1,5 cm.

Kompatibel med den senaste Qi 1.2.4-standarden ger SJÖMÄRKE laddning upp till max 5 W. Ingen snabbladdning därför är produkten mer avsedd att användas under långa perioder, till exempel på natten. Observera att stationen inbäddar en last- och temperaturkontroll för ökad säkerhet.

Pris och tillgänglighet

Den trådlösa laddaren SJÖMÄRKE finns redan till försäljning på IKEA Frankrikes hemsida och finns i lager i utvalda butiker för 29,99 €.

Källa: Engadget

Relaterade Artiklar

Back to top button