IKEA kompletterar sitt Symfonisk-erbjudande med en hylla med trådlös laddning (till ett lågt pris)

IKEA Symfonisk © (Bild: IKEA)

IKEAs Symfonisk-sortiment utökas, med ankomsten… av en hylla.

En dedikerad hylla för att rymma en Symfonisk-högtalare så klart, men det är inte allt.

Ett väggstöd dedikerat till Symfonisken på IKEA

IKEA-gruppen har erbjudit sitt Symfonisk-ljudsortiment sedan några år tillbaka. En serie som består av olika produkter inklusive en högtalarram, en högtalarlampa eller till och med en högtalare med ett mer “klassiskt” utseende, för att placeras både vertikalt och horisontellt.

Den svenska jätten marknadsför även olika stöd och andra dedikerade cacher och utökar idag sin katalog med ett väggstöd utrustat med en tjänst, men också en trådlös laddare för att ladda en smartphone, för att inte tala om en USB-port. .

(Bild: IKEA)

Trådlös laddning och 18W trådbunden laddning

Visat till ett pris av 39,99 euro (i den tyska butiken), gör det här nya Symfonisk väggfäste uppenbarligen att du kan få plats med gruppens bokhylla högtalare. Nedanför kommer en liten hylla att låta användaren förvara sina sängböcker, medan den högra delen är prydd med en Qi-laddningszon (5 W) som gör det möjligt att ladda (därför utan några sladdar) en kompatibel smartphone.

På vänster sida av stödet finns ett USB-C-uttag (18 W-kompatibelt) som gör att du kan ladda en enhet på ett mer traditionellt sätt. Ganska praktiskt alltså.

IKEA Symfonisk

Det återstår att se nu när detta nya Symfonisk-stöd kommer att erbjudas även i Frankrike. Under tiden kan du fortfarande upptäcka vårt kompletta test av denna Symfonisk-högtalare som erbjuds på IKEA, och utvecklad med hjälp av en viss Sonos.

Om samma ämne:
IKEA ansluter sig också till Matter-protokollet och dess produkter kommer att finnas tillgängliga om några månader

Källa: iGen

Relaterade Artiklar

Back to top button