Ikea erbjuder kartong PS5 och Xbox Series X för att se om de passar i dina möbler

PS5 XBOX-serien

Det är inte alltid lätt att hitta en möbel som kan ta emot nya konsoler från Sony och Microsoft. Men i väntan på att lagren ska komma tillbaka har Ikea hittat paraden för att stötta sina kunder innan de köper dem.

De första köparna av PS5 och Xbox Series X fick stå inför ett stort problem. Faktum är att de senaste maskinerna från Sony och Microsoft har en design som är minst sagt imponerande (detta är särskilt fallet för den enorma PlayStation 5). Det är därför inte nödvändigtvis lätt att hitta en möbel där dessa monster kan bo.

Läs också:
Sony fasar ut många PS4-modeller

Ikea tar ledningen

Goda nyheter, Ikea har hittat lösningen! På Reddit delade en användare ett foto som illustrerar en Xbox Series X och en kartong PS5. Dessa mönster gjordes av det svenska varumärket för att låta sina kunder köpa sina framtida möbler därefter. För tillfället verkar detta initiativ bara beröra USA och det finns inget som säger att kartongkonsolerna kommer till europeiska butiker.

Slutligen, Ikea saknar inte humor eftersom ett meddelande till och med har skrivits på kanten av konsolen: “ Vilket lagringsmedium kommer att kunna rymma min nya, och alldeles för stora, spelkonsol? “. Kom dock ihåg att PS5 är den mest imponerande maskinen i videospelens historia. Länge leve de smala modellerna!

Källa: Techradar

Relaterade Artiklar

Back to top button