IFA: TCL avslöjar en “XL Collection” med sin första 98-tums TV

TCL XL Collection © TCL

TCL drar nytta av IFA för att avslöja en helt ny serie TV-apparater med XL Collection. Detta är möjligheten för den kinesiska tillverkaren att lansera sin största TV hittills med en diagonal på 98 tum.

Han passade också på att introducera en rad imponerande tv-apparater samtidigt som han bibehåller varumärkets DNA, nämligen värdet för pengarna som erbjuds.

Nya tv-apparater som ser helheten!

Medan Samsung, LG och Philips har avslöjat några fräscha nya produkter på IFA, har TCL valt att tillkännage marknadsföringen av sin XL Collection. Bestående av modeller som redan har nått den nordamerikanska marknaden förra året, föreslår detta nya sortiment (som inte är riktigt nytt, därför) att ta in bion i dina vardagsrum för att leva ” en uppslukande upplevelse jämförbar med den som kan avnjutas på de största biograferna “. TCL har alltså utvecklat 98C735, vilket motsvarar en enorm diagonal på 249 cm, en QLED-tv som behåller en 4K UHD-definition.

TCL XL Collection - IFA © Nathan Delanghe

TCL XL Collection - IFA © Nathan Delanghe
TCL XL Collection - IFA © Nathan Delanghe

© Nathan De Langhe för Clubic

Inom denna samling gigantiska tv-apparater (över 75 tum) är 75C935 och 75C835 en stor plats för Mini-LED-teknik. TCL framkallar en optimal visning av HDR-innehåll, särskilt tack vare en lokal nedbländning av 1 920 zoner som kan producera “briljant svart, briljant vit, levande färger och ännu mer exakt bilddefinition”.

TCL XL Collection © TCL

Slutligen går 85X925 PRO lite längre, eftersom den är utrustad med OD Zero-teknik, den nya generationens Mini-LED från den kinesiska tillverkaren. Den sistnämnda drar också nytta av en 8K UHD-skärm och har en Dolby Atmos-ljudbar för både visuell och ljudfördjupning.

Och priserna på dessa gigantiska tv-apparater?

Priserna för XL Collection-sortimentet är ännu inte kända för Europa. TCL avser dock att ta till sin vanliga strategi, nämligen att erbjuda tv-apparater som är mer tillgängliga än vad vi ser på andra håll med produkter som “passar för alla plånböcker”. Det är i alla fall vad pressmeddelandet som tillkännager lanseringen av detta sortiment nämner.

Källa: TCL pressmeddelande, IFA

Relaterade Artiklar

Back to top button