IFA: Honor 70 vill bli videospecialisten, med stöd av en helt ny Sony-sensor

Honor 70 © © Honor

Den här nya smart telefon riktar sig till alla blivande videofotografer med funktioner som är designade speciellt för vloggproduktion.

Det var på IFA 2022 i Berlin som Honor presenterade sin senaste premiumsmarttelefon, Honor 70.

En smartphone designad för vloggning med många integrerade lägen

För den här nya modellen har fokus legat på foto- och videodelen, först med antagandet av den nya Sony IMX800-sensorn som gör sitt allra första framträdande på denna smartphone.

Den har en storlek på 1/1,49 tum, vilket kommer att absorbera mer ljus för bättre resultat i dagsljus eller på natten, en upplösning på 54 megapixlar och en f/1,9 bländare.

Honor 70 Black Camera © © Honor

En andra makrosensor med ultravidvinkel och 50 megapixlar hittar sin plats i de imponerande husen reserverade för kamerorna på enhetens baksida. Den främre kameran består av en enda 32 megapixel sensor som kallas “Super Clear Selfie” för självporträtt ” mer detaljerad än någonsin “, enligt varumärket.

Designad för användare av TikTok eller Instagram-anhängare av vloggar, Honor introducerar med denna modell ett nytt fotograferingsläge kallat “Solo Cut Mode”. Den senare tillåter flera 1080p-videor att produceras samtidigt, med en första video som fokuserar på en viss person och ett andra klipp som tar en grupp vänner eller individer som helhet. Honor erbjuder också olika alternativ, inklusive möjligheten att automatiskt upptäcka upp till fem personer för att automatiskt fokusera på den ena eller den andra eller manuellt välja vilken av dina nära och kära som förtjänar att lyftas fram under filmningen.

Ett gediget tekniskt blad

Honor 70 har en 6,67-tums 120 Hz böjd OLED-skärm med stöd för DCI-P3-färgprofilen och HDR10+. Fingeravtryckssensorn är, föga överraskande, integrerad i skärmen.

Hedra 70 före Crystal © © Honor

Inuti driver en Snapdragon 778G Plus-processor och 8 GB RAM enheten, tillsammans med ett 4 800 mAh batteri, kompatibelt med 66 W SuperCharge snabbladdning, vilket gör att smarttelefonen kan laddas helt på 45 minuter. Enheten är även kompatibel med 5G och Android 12 följer med enheten.

Honor 70 kommer att finnas tillgänglig från den 2 september 2022 i tre färger Crystal Silver, Emerald Green och Midnight Black. Räkna 549 euro för 128 GB-versionen och 599 euro för versionen med 256 GB lagringsutrymme.

Källa: Honor pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button