ID.Buzz: Interiören i Volkswagen skåpbil visas på bilder

Volkswagen ID.Buzz © ©VW

Som en förhandstitt kan du upptäcka interiören i Volkswagens nya helelektriska skåpbil, ID.Buzz.

Bilder är tillgängliga online tack vare Marcus Müller (via Elektriskt kul), som redan gör att du kan bekanta dig med det inre av kupén. Kom ihåg att detta fordon officiellt måste presenteras för allmänheten den 9 mars.

I vitt eller svart verkar två invändiga ytbehandlingar tillgängliga

ID.Buzz kommer snart att avslöjas för alla att se, men några, som Marcus Müller, har haft turen att komma nära det medan de står stilla och med öppna dörrar. Publiceringen av dessa bilder på webbplatsen Elektriskt kul är en möjlighet att ta reda på mer om vad Volkswagen förbereder med sin efterlängtade nya version av företagets mytomspunna skåpbil.

VW ID.Buzz © © Marcus Müller

VW ID.Buzz © © Marcus Müller

När det gäller framsätena, först och främst, verkar två instrumentbrädor vara på gång, den ena har en vit ratt (enligt ovan), den andra en svart ratt i linje med moderna Volkswagen-fordon. Två kontrollskärmar, en placerad bakom ratten och den andra placerad i mitten av instrumentbrädan, måste verkligen ge föraren nyckelinformation såsom hans hastighet för den första, medan den andra kan vara mer orienterad mot ljudhanteringen eller displayen av en GPS.

I båda versionerna finns sätena, liksom resten av kabininteriören, tillgängliga i nyanser av vitt och ockra, med omnämnandet av “ID. » på framsätena. Om instrumentbrädan är delvis maskerad av ett skyddskåpa, noterar vi dock att det finns många förvaringsutrymmen, mellan de två framsätena och under instrumentbrädan.

VW ID.Buzz © © Marcus Müller

ID.Buzz: modulärt och färgstarkt

Dessutom är den här versionen av ID.Buzz, i denna konfiguration, designad för att rymma upp till fem passagerare, men förvandlas också lätt till en skåpbil med en betydande volym när baksätena är nedfällda.

VW ID.Buzz © © Marcus Müller

De två bagagerumsgolvnivåerna tillsammans med möjligheten att luta baksätena till 90 grader, enligt bilden som föreslagits av Marcus Müller, kommer att göra det ännu lättare att transportera mer eller mindre skrymmande föremål platt.

Slutligen verkar det inte uteslutet att kunna lägga till ytterligare en sätesrad baktill, elementen på varje sida som ser ut som armstöd (i orange) och bagageluckans vändbara bricka lämnar en sådan hypotes. Kort sagt, ID.Buzz ser ut som ett fordon utformat för att vara flexibelt enligt de nuvarande behoven hos sina framtida användare.

Om samma ämne:
Volkswagen Group hoppar 64 % på el i Europa 2021

Källor: Elektriskt kul, Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button