iCloud sync bugg? Fixningen är äntligen här (efter månader av väntan)

icloud

Efter tre månaders väntan kommer korrigeringen att stoppa oförmågan för tredjepartsprogram att sparas i iCloud är äntligen tillgänglig.

Ingen officiell publikation från Apple har dock publicerats.

Tredjepartsappar har sin plats på iCloud igen

Sedan november 2021 har Apple-användare märkt att säkerhetskopiering av appar från tredje part till iCloud intermittent inte fungerar. Om Apple-varumärket direkt varnades genom publikationer på sitt forum, hade det dock inte bråttom, eftersom patchen inte offentliggörs förrän i slutet av januari.

Utan att ge någon ytterligare förklaring, utfärdade Apple inte ens ett officiellt uttalande och svarade helt enkelt på en utvecklares inlägg på sitt forum och meddelade att efter ” undersökte det här problemet på CloudKit-backend, en korrigering har implementerats “.

Ursprunget till denna bugg i Apples onlinelagringstjänst är fortfarande oklart. Användarna av de berörda applikationerna har framför allt fått ett felmeddelande som åberopar ett misslyckande i den begärda begäran med felkoden 503. För sin del tänker företaget på ” strypning av förfrågningar som kan påverka en specifik användare eller behållaren som helhet för säkerhetskopiering av appar från tredje part. Kort sagt, för Apple är det bättre att nöja sig med fixen och inte leta längre.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button